Makšķerēšana jūrā

Slikta pieredze arī ir pieredze un no kļūdām mācās.
Viela pārdomām - jeb rezumē par vakardienu.
Sākām agri, ap diviem, no Stāvkrasta kādu kilometru uz Liepājas pusi aiz tāda kā "raga". Zāļu nebija vispār, svinus krastā nenesa, bet butes ar nebija un vislaik zacepi. Līdz kādiem 18:00 vakarā uz trijiem norautas 5 sistēmas un man pamanījās arī pārlūzt kāts, tests gan atbilda, bet ne jūras un pavecs, kas mīkstina apstākļus. Pa to laiku vienu buti biju dabūjis (ap kādiem 17:00), kas deva cerību stariņu, bet tas arī viss. Kad knapi biju dabūjis ārā vēl kādu sistēmu teicu, ka jābrauc citur. Fiksi piebraucām pie tā paša stāvkrasta. Saliku pa kabātām visu nepieciešamo - rezervītei sistēma, 3 dažādi svini, lukturītis un garneles, paņēmu vienu kātu, vienu trubu un ar domu staigāt pa krastu un meklēt - pastrādāt. Bet pie stāvkrasta svinus nesa ārā pa 5min, zāles, ka tupi un turies. Novazājos tur, bet viss viens, pa starpai vienu plaukstiņu dabūju. Bija pienākuši citi copmaņi, bet šiem tas pats, teica tik, ka vakar esot ķēries ar visām zālēm.
Tad nu dzināmies atpakaļ tos 250km.
Ir ko padomāt.
28.septembris 2013, 12:59 | links
 
Sezu Luznaa. Zales nedaudz, bute viena 3 stundas. Sakums bija Lielirbee, zaales, nav iespejsms. Pec info ari uz Kolkas pusi, Jaunciems, Maxirbe, Vaide visur zales. Luznaa var copeet. Nupat izvilku otro izmers labs.
28.septembris 2013, 10:56 | links
 
vakar vakarā no z mola līdz 23.30,man pašvaki,tik kādas 6,bet kolēģim blakus gāja jautrāk kādas 15 butes un 1 menčuks....biki zāle ķērās uz āķiem,bet īpaši netraucēja....ap 22 uz mola arī inspektorus satiku:)
28.septembris 2013, 10:09 | links
 
mini, arī pirmais un pēdējais ledus ir bīstams, un vēl dzīvē tūkstoš lietu! Neredzu nekā bīstama bradājt pa jūru kur krupim līdz ceļiem! Bīstamāk ir pārgurušam no bezmiega braukt mājup pie stūres -atbildība *līdzi paņemtie! Protams ja esi kunga prātā un dērzeņa izskatā- labāk pie jūras vispār nelīst!
28.septembris 2013, 09:59 | links
 
kas ap ovišiem tu arī arī zāle?
28.septembris 2013, 08:39 | links
 
Tikko no Irbes uz 6kātiem,3 butes,straume,zāle.Secinājumus izdariet paši....
28.septembris 2013, 02:45 | links
 
cope ar zalēm tā nav cope!!
28.septembris 2013, 00:34 | links
 
esam aiz mazirbes bet pirms kolkas :)...zales vnk vajprata uznaca ka vejs nomainijas - esam panemusi pauzi uz kadu laicinu jo apnika pa pusstundai zali tirit kamer makskere udeni tikai 5 min...
28.septembris 2013, 00:11 | links
 
Klibais,
vari kasīties un skatīties cik gribās,bet ja ņuhs,čuijs un poņa klāt nebūs,tad vari palikt arī bezšā...
27.septembris 2013, 23:45 | links
 
Tad kaut kas iezvanās...
Vot tas man patika - tad kaut kas iezvanās....
Toni, tev ausīs zvana kaut kas, jeb token liec bušu kātiem bimboļus galā ? :D
27.septembris 2013, 23:32 | links
 
seedoo
Biezā hidra un citas vēl gudrākas idejas... Zini, ka vismaz pāris šādi eksperimentētāji katru gadu butes sāk ķert citos copes laukos.
Varbūt pagaidīsim, kad Z virziena vējš daudz maz norimsies un tad. Kā reiz visa nākošā nedēļa šķiet iecopējama.
27.septembris 2013, 23:16 | links
 
seedoo,
ko lai saka,redzu ka Tev arī āķis lūpā...,
teikšu godīgi ,man ar tas sen ir iestrēdzis,-
vakara jūras nomierinošās šalkas,mēnesnīca,tu sēdi ērtā atzveltnē ,meģitē ,priekšā izkārtotas rindā makšķeres,klausies viļņu šalkoņā....un....,nekā nav...
Tad kaut kas iezvanās...
,tu laiski piecelies,pārbaudot velc ārā un, -tomēr ir!...Tie mirkļi ir neaizmirstāmi...
27.septembris 2013, 23:14 | links
 
ja kas es pa Liepāju katru gadu šiverējos -patīk man tā Vēju pilsēta:)
27.septembris 2013, 22:44 | links
 
oktobra vidus būs pašā laikā Butītei jāsak gatavot štrumus:)
27.septembris 2013, 22:43 | links
 
Toni, visam savs laiks gan atliks Sviedriem un EEļadum! pagaidām pa jūru- man jau draugi smejās, pie mājas stāv ūdens tehnika , lai varētu rudens līdaku pa Daugavu patrenkāt, bet es šiem atbild, mani tas neinteresē, jo viss jau sen ir atkost, bet nu jūra.......pagaidām ir neizlasīta! Iespējams , ka apniks arī tā, kad liksies ka amats būs rokā un tad atkal visu pa riņķi:))
P.S. brauciet, domāajiet, uzveriet un noteikti tās būs nedzēšamas atmiņas:)) Personīgi man zāle vairs netraucē , esmu atradis veidu kā pret to cīnīties, bet lielā straume ......... domāšu par atsvariem , šis tas padomā ir un veikalu piedāvājumi man neinteresē, patīk pašam eksperimentēt!!! Vakar bija interesanti, atbaruca viena kompānija un sāka ķert HVZ ko ,,ZĀLE,, es čomiem saku, cik ilgi izturēs, nu vajadzēja pusstundu lai tītos prom, ja prasīsiet, kas jādara pametīšu domu biezā hidra utt, bet brīdinu- tas nav meiteņu pasākums, kaut zinu meitenes kas čaļus sit pušu extrīmā:))) Respektīvi, kā ielien jūrā tā izlien tikai prombraucot viss notiek ūdeni, personīgi mums tas nav jaunims jūras pūķi utt ir mūsu stihija. Bet nu gan būs laiks, kad varēs visus šos murgus mest pie malas un mierīgi pa sauso pamakšķerēt:)) Ne askas tiem kas jūrā un jauku vakarā mājās kvernētājiem!!!
27.septembris 2013, 22:39 | links
 
seedoo,
man patīk tavs optimisms...:)
27.septembris 2013, 20:39 | links
 
Jūrā copēt ir forši. Tik šaise-netieku ātrāk kā oktoberī! :)
27.septembris 2013, 20:16 | links
 
Noteikti ir vērts pamēģināt jo vējš pierimstās un jūras draza ar būs rimusies, butes ir tikai vajg paņemt! Reņģi smeķēja lielākās! Personīgi es brauktu, bet nu brīvdienas ir citiem mērķiem:))) Ne asakas!!!
P.S. Vakar zāle bij nemaņā, kritīs zāle un līdz ar to atnāks bute, iespējams tas būs tuvākajā laikā:))) Ar tādu domu ar mēs braucam!!!
27.septembris 2013, 20:04 | links
 
Eu?!
27.septembris 2013, 19:26 | links
 
Oscarz,labāk klusē! ;)
27.septembris 2013, 19:19 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager