Ja mēs sēžam mīnusos,purgās citreiz lietū uz jašķika...kāpēc nevarētu stāvēt jūras krastā un copēt...!?:)Attiecīgi saģērbjoties mauc tikai!!!Tā kā tādi puišeļi!!!:))))))))))))))))))))))
DICHKA Tad Tu saki,ka šādā laikā ir jābrauc un nav ko raustīties :DBrauktu jau jebkurā gadijumā,bet nosalt un nenoķert neko ari negribas,tapēc domaju pajautāt kas zin,kas ir bijis ziemā bušot ;D
Paldies nomierināji
Visu cieņu .bet mani uz tik extemālām lietām pierunāt grūti -faktiski nē ja litrs jau ir forā :DD kaut gan izgulēties labāk ir siltā čučumuižā un ar mazohismu nodarboties pirtī uz lāvas Par pletni izmantojot bērza slotiņu ....:DD
Šodien Mazirbē no tumsas līdz tumsai-līdz riebumam(man personīgi ap 13tiem bija gana). Neticami, bet brīžiem bija tā, ka met jebkurā distancē un velc! Izmērs visvisāds.
Mēs ar kolēģiem laižam uz Jūrkalni no 6dienas vakara uz 7dienu.Ceru ,ka laiks būs pateicīgs un protam bušu kungi un dāmas labi ķersies, bet bērniņi gan var palikt mājās:D
Valis123- laba kompānija,cepums(ar mēru), protams apģērbs un viss ok. Tak vienmēr var ugunskuru iekurt. Trubas ,gan lielos mīnusos tikai jūrā var iespraust ,zeme sasalusi.
Rīt dodamies Jurkalnes virzienā...ja cepums netraucēs arī atskaiti uzrakstīšu. Par to vai būs /nebūs nezinu. Esmu bijis pa ziemassvētkiem ar -10, viss stāvkrasts nosalis balts un butes(pie tam lielas) ķērās ļoti labi. Cope jūrā ir forša!
Kraft, paskaties, sestdien ziemelis iepūš buti krastā, un pagriežas vakarā atkal uz dienvidu, i vējšs i straume, man jau liekas ka tieši svētdien jāgāž uz jūru.