Makšķerēšana jūrā

To: mini_Me
Es jau ar ventiš, neko sliktu ar to nebiju domājis.
Pats ar diezgan daudz tērējos uz copi.
Šodien braucu trenēties tepat ostā, aiz jahtkluba pie vecajām saldētavām,, sarakņāju vecas brīnumgrāmatas, salasījos gudrības un tagad jābrauc paprovēt, drusku vēlāk lietus pierims, tad ar laidīšu. pirms nedēļas pus spainis ar bullīšiem, un piecas butes, nevis plaukstiņas.
11.oktobris 2012, 11:08 | links

pagājušo gadu starplaikā kāti drīkstēja būt samesti. Tā pat šķiet nepareizi, atļaut copēt, pēc savu 10kg nodošanas ar domu gaidīt mencu, bet visai skaidrs, ka to darot, saķertās butes nokļūs nākošās kārtas maisiņos.
11.oktobris 2012, 11:07 | links

Pagājušo gadu arī nedrīkstēja starplaikā makšķerēt un brist iekšā, bet tā kā kontroles nebija nekādas, tad daži gan brida iekšā gan starplaikā nevilka makšķeres ārā.
11.oktobris 2012, 10:44 | links

kā tad bija pagājušo gadu?
11.oktobris 2012, 10:34 | links

It kā runāja, ka starp posmiem copēt nedrīkstēs, bet nolikumā nekā tāda nav! Ka nesanāk tā pat kā pagājušu gadu!!!
11.oktobris 2012, 09:22 | links

Čau Askold :)
Ir izmainīts laiks otrajai kārtai - 2.kārta sākas 4. novembrī plkst. 00.01 un beidzas plkst. 8.00

Un pievienots punkts par protesna iesniegšanas kārtību.Tobiš jāsamaksā 20Ls un varēs iesniegt protestu līdz 15min pēc rezultātu pasludināšanas.Ja būs taisnība,tad naudiņu atgriež,ja nē tad ... :)
Par svaru '"kalibrēšanu" punktu nolikumā neielika.Bet neatkarīgi no tā varēs ar saviem svariem nosvērt girju,vai ko tamlīdzīgu,lai pirms sacensībām varētu salīdzināt tiesnešu svaru rādijumus ar savējiem.Tas lai nesanāk kā pērn - mūsu svaru rādijumi atšķīrās par ~200gr.Tātad viss būs bumbās. :))
11.oktobris 2012, 07:50 | links

domaaju ka sodien visas vietas cempim tiks aizpildiitas:)vakar vakaraa bija palikusas zem (mazaak par ):) 20 vietaam.
11.oktobris 2012, 07:47 | links

mini_Me, kas tad nu?Antipātijas pret juristiem?:)
11.oktobris 2012, 00:35 | links

Vienalga, lai cik būtu pieteikušies, lai tik neviens nebūtu jurists! :DDD
Domāju, ap komandām 40. Pārējie šīs nedēļas laikā pievienosies.
10.oktobris 2012, 23:55 | links

hmm...intersanti cik šodien pieteikušies lielajam bušu copes trādirīdim...:)
10.oktobris 2012, 23:36 | links

nafig griezt labu mantu:)
10.oktobris 2012, 23:33 | links

usis
Ko nesagriezīsi iebarojamai ēsmai, to pievienosi lomam?
10.oktobris 2012, 23:29 | links

man domāt, nebij aizliegts un limitēts zivis iebarot, es ņemšu spaini ar svaigām vimbām, vot
10.oktobris 2012, 23:12 | links

usis
Nolikums no pagājušā gada ir paņemts un brutāli pārkopēts - izmainīti tikai sākuma laiki un nobeigums. Visi ieteikumi pilnībā ignorēti. Festivāls kā nekā (to pauž NG)!
Bet citi avoti sludina, ka LR čempis. Kā tad īsti iraid?
10.oktobris 2012, 23:09 | links

teikums -priekšlaicigi noķerot 5 kg bušu, un otrs- ieskaitē iet visas mn atļautas zivis, rīt skaidrā prātā būs jāpiesipās
10.oktobris 2012, 22:57 | links

valdiszarins
Ar jūrjas foreli un lasi tik vienkārši vis nebūs, jo ir spēkā vispārējais liegums uz šīm zivtiņām konkrētajā mēnesī, vot. (:
10.oktobris 2012, 22:51 | links

Cien.copmiili,atvainojos,ka nenorādīju konkrētu vietu kur makšķerēju.Ar mājām es domāju KOLKU un tās apkārtni,lielais skaits tika noķerts apm3km no raga uz Vaides pusi.Uz to pusi es braucu tad,kad no raga līdz brīvajam stāvlaukumam nav vietas.Turpmāk pacentīšos norādīt copes vietu ar precizitāti līdz 1m.Uz jūru braukšu tikai rīt pēcpusdienā,kad atgriezīšos,tad informēšu par rezultātu,bet būs bez galējībām.
10.oktobris 2012, 22:22 | links

Nolikumā ir skaidri rakstīts ka pēc esošiem MN
Tātad visas atļautās zivis jūrā....taimiņš,lasis,mencas,ātes,butes
10.oktobris 2012, 20:50 | links

dailis22
Jebkurā gadienā jebkuras zivis sanāk lētāk nopirkt tirgū bez ieguldījumiem ceļa izdevumos, copes pričendāļos un ēsmās. Tad vēl sanāk 2-3 gadi, lai saprastu, ko dari un kāpēc tā vajag (vismaz man tā ir). Dzīvoju V-pilī - ja gribas buti vakariņām, tad nobraucu līdz pludmalei(3 km). Ja gribas copi pa smuko - neko dasrīt - braucu to lielo ceļa gabalu līdz foršajām vietām (līdz 3 reizēm tālāku nekā līdz pludmalei). Tātad viss ir relatīvi. Ko vēlies tu? Lai SALMO labajam krastam no Daugavas sponsorē ceļu? Tad pajautā par tādu iespēju, vo.
10.oktobris 2012, 20:29 | links

a domā mencas ar skaitās??? tur rakstīts tikai pa butēm, nereti ap jūrkalni tiek izvilktas arii mencas!!!
10.oktobris 2012, 19:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager