Makšķerēšana jūrā

Nesen no jūrjas. Jau otro rītu pa kārtu. Strādā gadu desmitu laikā pārbaudītā labākā ēsma, papildināta ar atraktoru. Jātaisa aukstais kūpiš, va zinies. Gandrīz ar nožēlu jāsecina, ka zināma daļa ir par lielu un biezu šim mērķim: izcilnieces vienkārši!
Bet mazais CL lietotājs iepirks vairākas pačkas ar garneli, varbūt pat kādu kg ar REŅĢI, noteikti izvēlēsies vietu lejpus V-pils, pieslampās tuvākajā brīvajā pleķī, uzvilks brienamprezi un savas universālās pīckas salingos da_kur_sanāks.
Nu veiksmi jums!
5.oktobris 2012, 05:32 | links

Janchuks
A nesanāks kā pagājušoreiz?Solijies un neatbrauci.Tagad itkā uz trešdienu taisamies braukt uz jūrj.Ja esi braucējs tad dod ziņu.
:)

urmaas, 4.oktobris 2012, 22:07

Cikos doma 3dien braukt? un no kurienes???
5.oktobris 2012, 00:26 | links

Tikko no jūras,biju ragā,knapi 7sadabūju.Mīkstā liedagā caurules nederēs,mēs salikām vairākus variantus-sanāca nerūsējoša tērauda12mm caurule,kurai piemetināti 2 metāla gredzeni40mm diametrā,varu iestumt liedagā jebkurā vēlamā slīpumā,grunti tur labi,bet gadās visādi.Var izlīdzēties,pie metāla stieņa piestiprina gabaliņu 50mmpelēko cauruli.Katrs dara pēc savām saprašanām.Ar caurulēm bija nedroši,rūgta pieredze ar sabojātiem kātiem un spolēm.Vētrai nebūs ne vainas,paši nevarēsim izturēt.Copei jābūt pēc tās.Windguru tik lielus metrus nesola,gribas ticēt.
4.oktobris 2012, 23:47 | links

Janchuks
A nesanāks kā pagājušoreiz?Solijies un neatbrauci.Tagad itkā uz trešdienu taisamies braukt uz jūrj.Ja esi braucējs tad dod ziņu.
:)
4.oktobris 2012, 22:07 | links

Snipiens, pakasi tagad savu "ķobi" un padomā, kas notiks ar Tavu, 50cm garajā trubā iestiprināto, makšķeri 15m vējā!?

sragiagiaA, 4.oktobris 2012, 21:25

ko darīt tādā vēja pie jūras :)
kost cepumu un žāvēt matus ;)
4.oktobris 2012, 22:01 | links

Nu ta neko...jāņem 3m.!!!:)))
4.oktobris 2012, 21:33 | links

Snipiens, pakasi tagad savu "ķobi" un padomā, kas notiks ar Tavu, 50cm garajā trubā iestiprināto, makšķeri 15m vējā!?
4.oktobris 2012, 21:25 | links

Par trubām...pakasiet ,,ķobi",vai tālāk par spoli vajag stutēt iekšā...i tago izmēram attālumu no spoles līdz kāta galam un trubas garums zināms,pluss lai krasta smiltīs var nostiprināt!:)Cento labais par 3m.!:)))
4.oktobris 2012, 21:17 | links

sveiki kads uz butem brauc veletos pievienoties esmu no bauskas
4.oktobris 2012, 20:24 | links

Janci, nākamreiz uzraksti sakarīgāk un to, no kurienes esi. Bet nepārdzīvo, tāda īsta cope vēl nav. :)
4.oktobris 2012, 19:18 | links

Ja metrīgo iesprauž centimetrus 30,tad jau tāds gabaliņš"līdz olām",ārā paliek un būs o.k
4.oktobris 2012, 19:03 | links

Copmani, esiet tik labi, kaads mani panemiet uz Butes copi, ta gribas, bet nav transporta...
4.oktobris 2012, 18:45 | links

amadeus , tu tik mēģini varbūt ka kādreiz izdosies arī molā iespraust
4.oktobris 2012, 18:28 | links

Nu leņķis derētu alumīnija.
4.oktobris 2012, 18:26 | links

es tak ākstos :D
4.oktobris 2012, 18:25 | links

Nu uz molu es netēmēju.
4.oktobris 2012, 18:24 | links

Pie leņķa pietin trubas gabalu,vai divus mazākus un būs vieglāk iedurt gruntī... Aktuāli,kur oļains krasts!
Pats gan vēl slinkuma dēļ tos neesmu sataisījis un pamēģinājis dabā...
4.oktobris 2012, 18:15 | links

jā, bet molā grūti iespraust
4.oktobris 2012, 18:06 | links

jurisons
man metrīgā pārzāģēta uz pusi= 2-iem kātiem, nekādas problēmas nav bijušas
4.oktobris 2012, 18:04 | links

Atkarībā no situācijas, ir, kad vajag tikai tik, lai kātu noturētu, ir, kad vispār kātu var likt slīpi, ir, kad vajag jo garāku jo labāk.
4.oktobris 2012, 18:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager