Makšķerēšana jūrā

atkal sākas..
3.oktobris 2012, 10:53 | links

Te jau lien bez ziepēm)))
3.oktobris 2012, 10:52 | links

Vilkziv, tiešām nokaunies.
3.oktobris 2012, 10:32 | links

Sveiks Zaceps!! ;) neuztraucies, man pie vienas vietas (atvainojos par izteicienu), ko te kāds pajoliņš kā Tu saki izmuldas, tā jau viņš tik sevi no sliktās puses parāda un viss! :) Un jā, besī ārā tas, ka šādos forumos uzturēt normālu konstruktīvu sarunu nav iespējams, jo vienmēr kāds grib kādam ko uz galvas uzd...st, nevar jau normali viens otram ar padomiem, pieredzeem izliidzeet, padaliities, vienmer grib te baigos gudros mētāt, profi atradušies!Un jā, ļoti cien. Vilkzivs, diemžēl Tu kļūdies, esmu jūrā bijusi nevienu vien reizi, esmu ķērusi butes un ir man pa šiem diviem gadiem 3 sīgas ar trapījušās, tā ka nav jau gluži kā tu saki! Jautājumus uzdodu tādēļ, ka , kā jau viens copmanis te teica, ir butes ķertas dažādos laika apstākļos un uz dažādām ēsmām, bet skaidrība par to kad un uz ko vislabāk, vienalga nav gūta, jo katra reize ir un būs savādāka, un ja par to ir jārej nost, tad parādi tik savu zemo attīstibas līmeni! nožēlojami!
3.oktobris 2012, 10:12 | links

Vilkzivs,esi taču pieklājīgāks pret sieviešu kārtas copētājas.
Elīna,neņem galvā,te jau pajoliņu netrūkst,tapēc jau sen te neko nerakstu.
Mans ieteikums:brauc un copē,eksperimentē,tad jau ar laiku radīsies sava pieredze.
3.oktobris 2012, 10:00 | links

Ko tur daudz domāt solītā vētra kaut kur pamuka tā kā brīvdienās var doties uz to jūras pusi!!!!
Vismaz pagaidām laiku normālu sola!!!!!
Ne asakas!
3.oktobris 2012, 09:38 | links

Tikai piebildei "zinātājiem". ZARSJ tur klāt bija gan un par Kaltenes mākslīgo salu neko nerakstīja :) kaut arī tai, kā izskatās, bija tieša saistība ar foreļu audzēšanu (ūdeni sūknēja no Rīgas jūras līča piekrastes seklūdens zonas), kas pēc literatūras avotiem izgāzusies jo:
1) sprosti nebija pietiekoši izturīgi pret vētru un viļņiem;
2) vēju dēļ krasi mainījās aukstā dziļūdens un siltā piekrastes ūdens uzplūdi un atplūdi, kas zivīm izsauca stresu;
3) foreles cieta no specifiskām infekcijas slimībām (galvenais bojāejas cēlonis forelēm fermā pie Carnikavas - sālsūdens furunkuloze).
P.S. Patlaban atsevišķas zināmas organizācijas nopietni spriež par akvakultūras atīstības iespējam (atsākšanu) Latvijas piekrastē par Eiropas naudām.
3.oktobris 2012, 09:28 | links

Vakarvakarā 18 gab dažāda izmēra butes.Cope vēl kūtrāka nekā aizvakar.Divas butes aizķeru velkotmakšķeres no ūdens,tā kā apakšā viņas ir.Ja kāds šaubās vai braukt uz jūru vai nē,tad tāds pasākums ir lemts neveiksmei,katram darāmajam darbam vajag pareizo pieeju.Par bonusu runājot;vai es vairāk kā 50 gadus pie jūras dzīvojot neatšķiršu suni no kaķa.Katru rudeni mūsu piekrastē parādās varavīksnenes,kas pamukušas no audzētavām.Pirms gadiem 3 tika nomakšķerētas dažas marķētās ar Somijas adresi.Nefilozofēsim-makšķerēsim.
3.oktobris 2012, 09:22 | links

Vakar pa vakaru(19:30-22:00) Jūrkalnes pusē uz garneli,tikai tuvajā distancē 8 gb.Laiciņš ideāls(ja neskaita čīču sauli).
3.oktobris 2012, 07:55 | links

P.S.Straadaa tikai taalaa distance.Visiem ne asakas......
3.oktobris 2012, 00:35 | links

Ko var njjemties,braukt nebraukt.Sjobriid Skjedee laiks ideaals-drusku vilnis,zaales naf un dazjas butes ir.Izmeers gan pieklibo.Vot liidz riitam norma buus:)......
3.oktobris 2012, 00:08 | links

Shovakar no 18 - 22 pie Ziemelmola pa labi : uz diviem -padsmit lapinas ,jeb pat divlatnieces un veselas 2 plaukstinas :( Lasi,mencas un varaviksnes foreles nepieteicas :( Tas viss pie netipiska DR bezveja un gandriz pilnmenesa.H vin zin,ko darit,lai kautko nokertu.....
3.oktobris 2012, 00:02 | links

copeetaajai-izskatās ka tu tā joprojām neesi tikusi līdz jūrai..pārus gadus atpakaļ uzdevi tikpat tupus jautājumus cik tagat...par čuju pļūtīji kā nenormālā specene,bet izrādās ka tāda dura ka reti
2.oktobris 2012, 22:35 | links

SKZORA-
ja notiek tā , kā tu raksti, tad makšķerēšanas karti nevajag nevienam, tik nesaprotu, no kuras Latvijas puses nāk cilvēki, kas ar makšķeri zvejo :)))
2.oktobris 2012, 21:31 | links

man veel nav vajadziga makskeresanas atlauja, bet zinu kad man lidzi vaig personu no 16 vai 18 gadiem, bat nezinu vai vinam ir vajadziga atlauja, ir vai nav? ja vins nezvejo
2.oktobris 2012, 21:15 | links

Es skatos, ka kādam velk uz kašķi, labāk nesāc....zivis atpazīstu ļoti labi, šī nav ne pirmā, ne pēdējā varavīksnene, kas ir noķerta, tāpat zinu, kad ir liegumi un kāds ir izmērs, paldies atspēkotājiem - poppers un staar precīzi apraksta situāciju, vīri zin ko runā.
P.S. Katram neticīgajam vai uz kašķi velkošajam varu taisnību parādīt tuvplānā.....mani viegli atrast....:) KOLKĀ
2.oktobris 2012, 21:11 | links

Vpils mols.
No kādiem 19:00 līdz tumsai 2 butītes ar vienu kātu-2 āķiem. Pirmo reizi smuka cope bija, kad vnk nolikto kātu gandrīz no betona norāva, bet galā nekā tomēr. Vilnis liels nebija, tā kā tas pie vainas nebij.
Bet skaists vakars, silts un vējš ar praktiski nebija. Citus redzēju, kas ar pusspainīšiem,maisiņiem gāja mājās ap to laiku, kad es tik ierados.
2.oktobris 2012, 21:08 | links

Daļēji pareizi jau pateica Stārs. Audzēja tās foreles zvejnieku kolhozs "Banga" gan zivjaudzētavā pie Sasmakas ezera, gan speciālos dārzos jūrā. Skaidrs, ka mēdza tās foreles pamukt. Vēl tagad atceros, kā no jūras dārziem bija foreles pamukušas. Rojā uz abiem moliem tad bija veču ka biezs un visi spiningoja. Arī dadyboy to var apliecināt. Bet ZARSJ gan tur klāt nebija un par Kaltenes mākslīgo salu arī biku samelojās. Tā mākslīgā sala bija sūkņu stacijai. Pati zivjaudzētava bija paredzēta blakus ceļam, kur vēl tagad zivjaudzētavas valnis ir redzams.
2.oktobris 2012, 20:47 | links

par forelēm jūrā
cik man zināms 70 gadu beigās ar foreļu un lašu audzēšanu gribēja nodarboties Rojas zivjapstrādes šefs Miķelis Līsments. Kaltenē 300 metrus no jūras tika izveidoti foreļu audzēšanas dīķi, jūrā sūkņu stacija, no kuras pumpēt ūdeni uz dīķiem (starp citu tagad sūkņu staciju jau sen privatizējis pasaules apbraucējs Māris Gailis), Līsmentam šis projekts izgāzās ar savu pārāk lielo dārdzību.
nav izslēgt ka arī no turienes ne viena vien zivtele nonāca Rīgas jūras līcī.
2.oktobris 2012, 20:47 | links

Gadus 20 atpakaļ arī Kolkā kādus 3 km no krasta atradās vairāki zivju dārzi.Iespējams ,ka tur audzēja tās pašas foreles un kad kādā vētrā tas zivis pamuka,vot tad gan vietējiem bija prieki.
2.oktobris 2012, 20:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager