Makšķerēšana jūrā

www.windfinder.com biezi vien ir nedaudz precizaks par windguru
7.septembris 2012, 13:01 | links

ar vēju viņi parasti nekļūdās, bet par temperatūru gan viņiem nevar ticēt...
7.septembris 2012, 12:52 | links

Windguru sola tādu laiku, cerēsim, ka būs kļūdījušies! :)
7.septembris 2012, 12:48 | links

Sestdien sola vēju no 15-20m, kā jūs domājat ir vērts braukt uz jūru, nebūs tā, ka no krasta pūtīs nost?

Chest, 7.septembris 2012, 11:48

Kur tu rau 15-20 m/s, kas tev sola???
Pat Latvijas meteo majas lapa nav tik daudz :) vini parasti raksta 30m/s kad ir 20m/s utt.
Bet braukt nav jēgas :) jo pats domāju braukt :D
7.septembris 2012, 12:42 | links

Sestdien sola vēju no 15-20m, kā jūs domājat ir vērts braukt uz jūru, nebūs tā, ka no krasta pūtīs nost?
7.septembris 2012, 11:48 | links

Užavā ap 16 pūta labi, svinu iemest varēja, bet jēgas maz, pēc 5 min 100gr svins krastā ar zaļām krellēm. Pārcēlos uz M-torņa rajonu, stipri cilvēcīgāk, vilnis jau tik 1/2m un zāles neskalo. No 18-21 piecas butes, 1 paniniece, divi šķīvīši un plaukstiņas. Visas pieteicās uz garneli saulrietā, reņģi un salaku ni.
7.septembris 2012, 00:44 | links

Toties svētdienas vakaram, izskatās patīkams laiks Ventiņu pusei.
6.septembris 2012, 17:31 | links

uldus. būtu nu laika ziņas pirms tam apskatījies :DDD
...sestdien saulkrastos 8-12m/s vējš un būs 2 metrīgi viļņi, aknas izvemsi... :)

daddy_j, 6.septembris 2012, 16:04

Es ta ka iesācējs jūrā, likās ka 8 m/s vēl varētu būt normāli :) Bet ja tas ir 2 m viļņu izskatā, tad tiešām, neriskēšu ar aknām.
6.septembris 2012, 16:18 | links

uldus. būtu nu laika ziņas pirms tam apskatījies :DDD
...sestdien saulkrastos 8-12m/s vējš un būs 2 metrīgi viļņi, aknas izvemsi... :)
6.septembris 2012, 16:04 | links

Ir doma sestdien aizlaist uz jūru pamakšķerēt asarus. Varbūt kāds var ieteikt laivu īru vidzemes piekrastē? Ap Saulkrastiem, Zvejniekciemu.
6.septembris 2012, 15:56 | links

Doma piektdien vakarā izbraukt uz Jūru, Ovīšiem, nav kādas ziņas, kas tur notiek pa nedēļas vidu?
5.septembris 2012, 21:09 | links

sapņojot par šalkoņu galvā nāk visādas idejas kā to buti/mencu/kādu citu jūras iemītnieku piemānīt.
Kāds ir mēģinājis jūrā copēt uz dzīvo?
Cik ilgi sālsūdenī karūsiņa varētu izvilkt?

jopciks, 4.septembris 2012, 10:55

visu muzu + zinot cik sala ir juraa
5.septembris 2012, 07:18 | links

Ir gan vērts. Es gan nezinu, kas jums tur tā nosita tās parpalas, bet savu lielāko buti (parasto) noķēru uz maza pusbeigta grundulīša.
5.septembris 2012, 00:07 | links

jopcik,tas būs domāts Tev;noskatījos interesantu padarīšanu.Viens vīrs Vaidē makšķerē-pienāk otrs ar karūsiņu kannu,abi kaut ko pārspriež,pazviedz,pirmais tin vienu makšķeri ārā,no viena āķa noņem garneli uzsprauž karūsiņu,iebrien ,cik jaudas-iemet.Pēc kāda laika-cope,karūsiņa-nost.Sprauž virsū otru-iemet.Pēc kāda laika-blieziens pa kātu,sistēma-nost.Ņem otru makšķeri,sprauž virsū karūsiņu,iemet,gaidījām vairāk par stundu-nekā.Apspriedām to lietu visos veidos,pie viena secinājuma nonācām,ka ir vērts jūrā makšķerēt arī uz dzīvo.Pēc tās stundas karūsiņa bija itin žirgta.
4.septembris 2012, 23:44 | links

vakar aizbraucām uz Irbi.Pūtiens tāds,kādu solija.Pēc 18 rimās,ne zāle ,ne straume.Bute pamazām,bet ņēma visu laiku.Ap pusnakti sākās i zāle,i straume,bet ņēma tāpat.Finālā man 5 kg+1na smuka vimba,kolēģim 9 kg.Tas no vakar 15 līdz šorīt 6
4.septembris 2012, 22:01 | links

>Aldenss
Ja tam jankam tel beidzas ar 11, tad tas pats:)
Es izbraucu pus8 no Jūrmalas, kopā ir divas vietas, lai butēm vietas pietiek:)
4.septembris 2012, 18:17 | links

pirats55

Ja tas jautājums bija domāts man, tad ir viena liela problēma, jo man tas parasti notiek ļoti spontāni. Tāpēc bieži braucu viens pats, jo nav jau nemaz tik vienkārši ātri sataisīties. Visādi citādi nekādu problēmu.
4.septembris 2012, 15:05 | links

Upeslini? Janka Mančas vakar šajā sakarā par ceturtdienu un Ventspili man zvanīja.tas nebija domāts ar tevi?
4.septembris 2012, 14:38 | links

ka var pieteikties lidzbrauksanai?
4.septembris 2012, 13:45 | links

Vakardien tomēr neizturēju un neskatoties uz galīgi nepareizo dienvidu, dienvidrietumu vēju, tomēr vilkām vairāk kā 200 km uz jūru, kaut gan priekšnojautas bija diezgan drūmas. Pieredze uz šādiem gadījumiem protams, ir un liela, tāpēc izlēmām, ka sāksim ar Kolkas ragu un pie nelabvēlīgiem apstākļiem ( zāle, straume) lēnām pārbrauksim visas iespējamās vietas Ventspils virzienā. Izejot jūras krastā Kolkā mūs sagaida tāds sānu pūtiens, ka kolēģis tik norūc:" vājprāc"! Taču izlemjam pamēģināt bez sistēmas ar pliku svinu. Iemetu cik vien tālu iespējams, un nogaidot 10 min. konstatējam, ka nav ne zāles, ne straumes. Līdz ar to parkojamies nost. No plkst. 18 līdz pilnīgam saules rietam, neredzam ne copes, ne zivis. Vienīgi ik pa brīdim līdzpaņemtās mantas jānopurina no smilšu kaudzēm. Tiklīdz spožā ripa pazūd aiz apvāršņa notiek tas par ko es jau klusībā cerēju, jo butes, rudens iesākumos, vislabāk ķeras tumsā.
Cope aiziet ne pa jokam. Mugura slapja. Līdz plkst. 3 viss iet gludi un tad laikam kāds jūrā ir izgāzis pieklājīgu jūras zāļu kravu. Taču mēs varam pasmaidīt un satīties lai aiztītos.
Kopumā man 47 gab. Izmērs ideāls. Nevienas plaukstiņas. Divām plekstēm garums no purns līdz astes galam 42 cm!!!
Nu jā, un vēl jāpiebilst, ka paldies visu augstāk stāvošajam, ka tas iečukstēja ausī:"paņem līdzi brienambikses", jo strādāja tikai tālie metieni. Turklāt plēsām iekšā ar pilnu jaudu, jo tālāk jo butes bija lielākas.
Nu aptuveni tā.
4.septembris 2012, 11:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager