Makšķerēšana jūrā

ai nu ko var njemties, atslabsties par taam normaam, cik keras tik baazh kulee un miers!! :D it iipashi pie liepaajas, lai tur mazaak leishiem paliek!!
3.maijs 2011, 15:09 | links

gint, 14 kg kukuļos aiziet. :D
Ar butēm ir viena problēma, ka šamās ierij, ka atlaist jau nevar. Ja esi aizdevies, pēc 2 h braukt mājās, ja esi kūlies 200 - 300 km? Es parasti atlaižu ja ir iespēja to izdarīt civilizētā veidā..
3.maijs 2011, 15:08 | links

Boroda , priekš kam Tev 15 kg ? Tu tā pat zivis neēd , Tev pietiek ar vienu buti .
3.maijs 2011, 15:00 | links

Tūlīt tie, kas dzīvo pie jūras jutīsies apbežoti, jo tiem tik 5kg, a tie kuri naudu benzīnā gāž - tie drīkstēs 10kg.:)))) A man vēl mājās kukuļi jādod, lai palaiž uz copi!:)))) Es tad varēšu 15kg!?:))))
3.maijs 2011, 14:43 | links

nu pareizi BEBRS!
un bez tam, katrs jau tos noteikumus uztver savadaak.. nu kaut vai piemers- ja es uz to juru tieku gada 2, augstakais 3 reizes, un no tam varbuut labi, ja izdodas uztrapiit uz vienu labu copi, jo tomer gabals ir ko braukt un nevar paredzeet iipashi ka un kas buus, tad vai tieshaam Jums visiem buus zheel, ja es to 5kg vietaa nokershu tos 10 kg viena reizee????????
cita runa, ja dzeks dziivo pie juras, katru dienu moš tur tiek makskereet un tad nes majas pa 10 kg, tad varetu aizdomaties, bet man jau tochn nebuutu zheel, ja cilveeks tur tiek retu reizi, lai jau vinjam tiek tas prieks!
3.maijs 2011, 14:25 | links

Nu bet protams - jūra ir tā vieta kur var ķert cik grib. Tur neeksistē nekādi noteikumi, ne makšķerēšanas ne katram pašam savējie. Bet ja jau tā uzskatāt - tad arī, citēju, "Nekādi noteikumi man neliegs prieku copēt zivis ar makšķeri, tās, kuras man garšo un tik, cik varam ģimenē apēst īsākā vai garākā laika posmā." - uz priekšu.
Butes ķerās labi bet praktiski visas "kompaktdiski", ar retiem izņēmumiem.
3.maijs 2011, 14:20 | links

Makšķerēju - paskaitīju - daudz gadus, no 3 gadu vecuma, precīzi varu parādīt to vietu kur Ventā, Ranķos patstāvīgi pirmo asarīti noķēru - fāters ilgi neticēja. Nav vairs tā cope jūrā kas agrāk, var jūru izsmelt, vai makškernieki vai piesārņotā daba vainīga kas to lai zin. Senāk kad braucu uz Pāvilostas molu copēt zināju ka labākā gadījumā tur būs tikai viens vietējais copmanis ar riteni, tagad praktiski nebraucu - bet galvenokārt tāpēc ka no krasta ir labāki lomi.
1.maijs 2011, 20:52 | links

es nerunāju par pēc nārsta , viņas vēl nav iznārstojušas , tas nu tā , bettt , Tu tais KRIEVU laikos esi labi padzīvojis , kā pats raksti , nu ne pa jokam ...
1.maijs 2011, 20:40 | links

Un nestāsti ka svara starpība butei ir tikai uz ikru rēķina - galīgas muļķības, pēc nārsta butei ir asakas, bik, bik gaļa un āda.Es braucu butēs no 90. gada kad tikko normāli bez problēmām ar krievu robežsargiem varēja jūrai tikt klāt.
1.maijs 2011, 20:22 | links

Mja,pēdējais teikums par vietējo iespējām gan pilnīga taisnība.Par sacensībām,piekritīšu daļēji,vasarā ok,tiek laistas tīkliņā,pēc tam svērtas,ir iespēja atlaist.Ziemā gan tā situācija ir bēdīgāka.Nez kāds ir sods,ja zemledus makšķernieks sacensībās noķer 6 kg?Par to,,ar makšķeri jūru neizsmelsi,,gan tā.Ja salīdzinu lomus un izmērus jūrā 10 gadu atpakaļ,un atceroties cik bija makšķernieku,un situāciju tagad,kad populārākajās vietās sestdienās jāiet 2 km lai atrastu vietu.Hm,un katram 30 kg... ar ikriem....Protams, vēl ir zvejnieki,krievu ķīmiskie ieroči,Būtiņģe,zilaļģes,pesticīdi,rajoni Baltijas jūrā kur vispār nav dzīvības,bet nu tas tā....Nez kāpēc šogad rudenī neķeras?
1.maijs 2011, 20:20 | links

Nav jau runa par to bute ir svēta vai nav. Runa ir par to ka pārkāp noteikumus un ar to lielies. Nav ko salīdzināt ar vietējiem vai velns viņ zin ar ko. Palasi Mirtina pēdējo blogu - varbūt pieleks ko gribēju pateikt. Maliķis ir arī tas kas stiepj bez mēra sajūtas virsnormas skaitu mājās - ja to dari un vēl mēries ar "krāniņiem" tad nesi normāls copmanis
Es braukšu tik uz jūru pēc pāris nedēļām uz vējenēm, uz butēm septembra sākumā.
1.maijs 2011, 20:18 | links

viņam koki labāk garšo
1.maijs 2011, 20:07 | links

aizek, skaties, ka nedabū sabiedrisko fui tāpat, kā es :-)
kāds vēl nospriedīs, ka neiznārstojusi bute ir tik pat svēta, kā neiznārstojusi līdaka.
Zivs biezums no ikriem nemainās, svara starpība tikai uz ikru rēķina.
1.maijs 2011, 20:05 | links

bebrs ,neklausis kompktdiskus un aizlaid līdz jūrai un paskaties kādas ņem
1.maijs 2011, 20:00 | links

kurš tur bļaustījās par biezumu , pats biju uz jūru aizlaidis , visas gandrīz pilnas ar ikriem
un ja vēl būs auksti , ka metiķi sola . tad vēl nākošo un aiznākošo vēl nebūs iznārstojušas
vēl ir biezas (tauki tek kūpinot )
1.maijs 2011, 19:54 | links

Tad sanāk, ka viss, kas šeit tiek publicēts, tiek kvalificēts kā lielība.
Ģimene tik tiešām liela, bet zivju vilkšana ir sports un atpūta nedēļas nogalē.
Tie, kas mačos velk 3cm garas raudiņas, ir OK? Smiekls nāk.
Maliķis ir tas, kurš strādā ar elektrību vai tīklu.
Ar makšķeri jūru neizsmelsi.
Ja vietējais stiepj katrus 5kg mājā un nāk 3 reiz atpakaļ, tad viņš ir ievērojis noteikumus.
1.maijs 2011, 18:50 | links

Tisrims,naivs jautājums-tev ir liela ģimene vai arī esi ilgstošais bezdarbnieks?
1.maijs 2011, 18:27 | links

Tisrim
Nu i "milzones" - vidējais svars 160 gr. - tik tiešām sīkas. Norma jau ar butēm pastāv, ar savām maliķībām nav ko lielīties. Tik nestāsti to ka uz 4 kātiem makšķerēja 6 cilvēki :D.
To ka tā var savilkt ticu bet kur tādu lērumu "komaptdisku" var likt.
1.maijs 2011, 18:26 | links

Kurš te raudāja par bušu plānumu? Treknas, gardas zivis. Ja 6 stundās uz 4 kātiem 30 kg - 179 gab., tad kādu nedēļu i copēt negribas, i ēst ir ko :-)
1.maijs 2011, 18:16 | links

diez kas šodien Liepājas pusē ar viļņiem? :(
1.maijs 2011, 11:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager