Tiešām grūti teikt: ja šodien piekrastē valdošais ir R vēš, tad rītdien brauktu tikai no Ovišraga uz augšu. Un vispābā - ja ir iespēja izvēlēties, tad brauktu tikai 1.dien, vo. Bet tā kā pasākumu esmu ieplānojis jau pagāšnedēļ 7dien, tad rīt pa ļubomu maukšu uz slepeno vietu. Tā kā pie pašreizējā prognozējamā klimatērija (krastenieks + sanšainings + ūdens krišanās) ir visnotaļ liela iespēja sastapties ar Oblomu Atsosoviču, tad jau iepriekš sagatavoto slepeno ēsmu esmu iemērcējis 3 dažādos pievilcīgos dipiņos. Ta jau redzēs, kā būs, bet priekš normāla aukstā kūpiņa jau vajadzētu savilkt sevi nemocot pa tumsu, vo.
laiks jau nesolaas tas patiikamaakais bet ir doma ssovakar laist uz nakti buti vilkt ,veel tik jaanospriez uz kuru pusi .variants ir juurkalnes gals vai no ventinniem uz augssu !!!!
Ozagris-
teikšu kā ir tur labāk jau nebrauc kur gribēji, ta vieta baigi niķiga, aizvakar čaļi bija nomocījās ar straumi un zāli, pats kad biju pirms kāda laika arī tas pats, skaties no Ventiš uz augšu, baigais jau vējšs jūra tiek solīts, a par zāli un straumi kas būs rīt , to pats ieraudzīsi, vai pirmdien te izlasīsi.
Copvaldis,hecs paļdes ka nomierinājāt.a to radās jau doma kādam bāliņam pa lēto dubultā iztirgot!!!
:)))
Zivnieks
bij tev iespēja jau rīt to iegūt avā īpašumā.tagad par glabāšanu % pierēķināšu!
:DDD
urmaas
ļoti ražena atbilde uz jautājumiem:DDD
a par to pompu.....kad satiksies ta savākšu :))), tagad tāpat maili dabūt nevar, un ja dabū, tad galus tāpat neatdod - auksts kā nekā....ta kā lietošu to tāpat tik nākamsezon....
bet varētu uztaisīt kādu kopīg copi nākošbrīvdienās, ta arī varētu norēķināties
Urmas, tā "melnā pantera" ir ok, man jau gadus3 vai 4 ir tāda viena, nu i jūrā i ka parastā gruntene stradā labi, tālu iemetas, 4nieku trijstūri virsū un metrus 70-80 mierīgi ar 3.90 aizmočī, vienīgi man vienroce vecā modeļa, a jaunās ir divroces, redzēju vismaz, arī došos vēl vienu piepirkt. Elastīga i spice labi rāda.
mans ari soruden tika pie "Black Panther" ar testu līdz 250 gr.. nu 2 reizes esmu bijis, un kāts ir tīri OK.. lielajos viļņos 190gr svins ar visu sistēmu lidoja ta ka katapults un velkot ara pat varēja just, ka bute galā kustas..bet sarkanu spoli gan vajag :) - piekrāso esošo :)