edzuss2 [15.11.20]: seedoo [20:22]: Biezās bija? Tadas kurām žaunu ar īkški neatplēst?Vairākas tādas vakar bija! Šodien īkšķis sāp.Nopietni! Nu gan man nav miera, gribās kūpinātu buti. :)
15.novembris 2020, 22:16 | links
edzuss2 [15.11.20]: seedoo [20:22]: Biezās bija? Tadas kurām žaunu ar īkški neatplēst?Vairākas tādas vakar bija! Šodien īkšķis sāp.Nopietni! Nu gan man nav miera, gribās kūpinātu buti. :)
edzuss2 [15.11.20]: seedoo [20:22]: Biezās bija? Tadas kurām žaunu ar īkški neatplēst?Vairākas tādas vakar bija! Šodien īkšķis sāp.Kilo..pluds bija? Velā rudenī vajadzētu izšaut. Personīgi ir divas kontā virs kg. Edža respekt...
seedoo [15.11.20]: Biezās bija? Tadas kurām žaunu ar īkški neatplēst?Vairākas tādas vakar bija! Šodien īkšķis sāp.
Centralochka [15.11.20]: seedoo [20:22]: Centralochka [19:21]: Braucam no jūras. Bijām Užavas pusē. Dienas garumā uz trijiem katram norma ar uzviju, neskaitot plaukstas, kuras tika mestas atpakaļ. Ar paikām neākstījāmies jo nebija vajadzības. Parastā maximā pirktā saldētā reņģe. Kā jau rakstīja Aivars, arī šodien galvenais bija trāpīt manekli jūrā, vēlams 30-40m attālumā. Tas arī vis. Man personīgi labākā bušu cope pedējo divu gadu laikā!8Biezās bija? Tadas kurām žaunu ar īkški neatplēst?Kādas 5..7 apm uz trijiem. Izteikti lielas dažas tik. Bet vidējais izmērs priecēja.Sāks pūst parādīsies vēlā rudens bute. Ne asakas.
seedoo [15.11.20]: Centralochka [19:21]: Braucam no jūras. Bijām Užavas pusē. Dienas garumā uz trijiem katram norma ar uzviju, neskaitot plaukstas, kuras tika mestas atpakaļ. Ar paikām neākstījāmies jo nebija vajadzības. Parastā maximā pirktā saldētā reņģe. Kā jau rakstīja Aivars, arī šodien galvenais bija trāpīt manekli jūrā, vēlams 30-40m attālumā. Tas arī vis. Man personīgi labākā bušu cope pedējo divu gadu laikā!8Biezās bija? Tadas kurām žaunu ar īkški neatplēst?Kādas 5..7 apm uz trijiem. Izteikti lielas dažas tik. Bet vidējais izmērs priecēja.
Centralochka [15.11.20]: Braucam no jūras. Bijām Užavas pusē. Dienas garumā uz trijiem katram norma ar uzviju, neskaitot plaukstas, kuras tika mestas atpakaļ. Ar paikām neākstījāmies jo nebija vajadzības. Parastā maximā pirktā saldētā reņģe. Kā jau rakstīja Aivars, arī šodien galvenais bija trāpīt manekli jūrā, vēlams 30-40m attālumā. Tas arī vis. Man personīgi labākā bušu cope pedējo divu gadu laikā!8Biezās bija? Tadas kurām žaunu ar īkški neatplēst?
Neprof,man vakar precīzi tādi paši skaitļi.6stundās.
leonids, 15.novembris 2020, 16:49
sapalens [15.11.20]: Domāju, ka nepārspīlē ,jo cik man pazīstamie bijuši vakar ,aizvakar ,gan nedaudz citās vietās -vienīgais jautājums -kad apstāties.Jaunedēl racējs iepūtīs. Sāks treknās kustēt....
aldenss [14.11.20]: Šodienas rijība starp 14.00 un 16.00.Man liekas bišk pārspīlē ne? Ar savu liepeni :) tikai mazās vien no ziemelīša vakar bija. Interesanti zināt kur tad tik labi liepenē ķeras... vairāk pēc ūdens lējēja izklausies.