Reņģei nav ne vainas un ne reti ar to arī pietiek! Galvenais nepirkt līcī ķertās reņģes. Tās neturās uz āķa un jūk ārā!
Centralochka, 12.novembris 2020, 09:18
Ja ir svaiga reņģe-tad der arī līcī ķertās! bet ja ir bijušas saldētas-tad gan jūk ārā! Vismaz tāda ir mana pieredze...
erzelis5, 12.novembris 2020, 09:28[/quote]
Reņģei nav ne vainas un ne reti ar to arī pietiek! Galvenais nepirkt līcī ķertās reņģes. Tās neturās uz āķa un jūk ārā!
Centralochka, 12.novembris 2020, 09:18
Ja ir svaiga reņģe-tad der arī līcī ķertās! bet ja ir bijušas saldētas-tad gan jūk ārā! Vismaz tāda ir mana pieredze...
erzelis5, 12.novembris 2020, 09:28[/quote]
Ja ir pirktās - strauji saldētās pie ļoti zemām temperatūrām 60 - 80 grādi, bet ne paša saldētās, tad filejas uz āķa turas ļoti labi.
12.novembris 2020, 10:38 | links