Makšķerēšana jūrā

vieplis

Taisnība, ka ieprieksējā bilde bija labāka!!!!
Ja par copi....
aizvakar , vakar Liepājā tēmējot uz butēm vairāk trāpās vimbas...
24.septembris 2010, 18:36 | links

ne asakas brikets!gaidu atskaiti!
24.septembris 2010, 18:29 | links

Nu tā,19:00 stertējam uz jūru. Gaidiet atskaiti!
24.septembris 2010, 18:22 | links

Copētāja, pārsteidzošas zināšanas. Šito tiešām nevarēju iedomāties.
:DD
24.septembris 2010, 18:11 | links

Pie jūras cepums un šnaps ir viens un tas paC,ne?
24.septembris 2010, 18:08 | links

Viepli- par erotiku runaajot, kas nu kuram ir taa erotika- citam cepumu paka, citam šņabs, citam veel kaut kas..
24.septembris 2010, 18:06 | links

starpcitu, nav smiekliigi.. man pavasarii copeejot butes, spainiitis staaveeja parak tuvu uudenim, gumijots Tubtrug spainiitis dzeltenaa kraasaa, dikti miiljs man bija, taa ir kruta firma, spainiitii iekshaa bija zacene gan buteem, gan man, naca vilniis, un kamer es lureju uz makskeres galu, skatos mans spainiitis metri 5 no krasta uudenii.. tas bija kkads apriila saakums, auksts laiks, sapaunaajusies biju, negribeejaas uudenii lekt pakalj, taa nu juura to tik atraa laikaa ievilka sevii, ka pat attapties nevareejaam.. :)) smiekliigakais, ka mees kaadi 5 copmaņi, baigi ar makšķeru meertashanu cerejam sho aizkjert un izdabuut krastaa, bet nekaa, skats labs, spainiitis dreefee pa juuru skaisti un lepni, un iekshaa zakuska!! :D mees jau smeejamies, ka atradeejs buus dikti prieciigs.. :D nu vot taa man gadiijaas.. shoreiz sedeshu talak no juuras krasta..
24.septembris 2010, 18:04 | links

Erotika ir tad, kad noiet. Uz upi nodžumpīt noiet. Vai ne, Avt?
:)))
24.septembris 2010, 18:03 | links

Taas butes celji ir neizdibinaami!!:D
24.septembris 2010, 18:01 | links

copeetaaja,vieplis arī voblerī saskatīs erotiku!Vai ne,viepli?
;)))
24.septembris 2010, 18:00 | links

Mļins,a šovakar braukt vai nebraukt?
24.septembris 2010, 18:00 | links

Es savu tukšo spaini savācu! :DDD
24.septembris 2010, 17:59 | links

paldies viepli! kur tev erotika?
24.septembris 2010, 17:58 | links

Copētāja, apsveicu ar jaunu profila bildi. No vieglas erotikas līdz butei.
:DD
24.septembris 2010, 17:57 | links

Un savu tuksho taru ar taakaa vajadzeetu pakjert liidz!!!!:):)
24.septembris 2010, 17:56 | links

pareizi, Brikets! citaadi, kaada jeegu katru gadu taas mulķīgās lielās talkas taisiit, ka peec gada atkritumu ir tieshi tik pat daudz, cik savaca ieprieksheejaa gadaa..staavoklim buutu jaauzlabojas, nevis jaturpinas gadu no gada..
24.septembris 2010, 17:56 | links

...un tīrīgi! Savāksim aiz sevis savus atkritumus. Trešdien ap vietu,kur copēju,savācu 7 garneļu iepakojumus...
24.septembris 2010, 17:55 | links

hee hee, paceelaas teema- par inspektoriem.. :D esiet godiigi makšķernieki!
24.septembris 2010, 17:49 | links

Nu, klāt viņi nepienāk, bet piebrauc, un tad jau pēc uzrakstiem uz auto ir skaidrs, kas piebraucis. parasti stādās normāli priekšā, apskata karti, reizēm pieraksta tās numuru, un viss, dodas tālāk.Soruden 3 reizes esmu bijis butēs, nav trāpijušies vēl, bet gan jau būs. Šovakar braukšu, tad jau manīs:D
24.septembris 2010, 17:44 | links

Nu noķert var arī menesgaismā, ja tā bute ir tad ņem ja nav tad vienalga ir tā saule vai mēnes spīd vai lietus līst un sniegs snieg.
...norms: man vel nav trāpijušies tie inspektori!
viņi jau rudenī kad lašiem legums tad Latvijas valst mežu džipus bieži var manīt!
24.septembris 2010, 17:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager