Makšķerēšana jūrā

nākamnedēl laižam???
:)
9.septembris 2010, 22:07 | links

Tu nezini!!!
Atceries pirmoreiz braucām, teicu kur jābūt...vot tas rajons arī strādā:)
Antigripīns, tas ir labi:) Man ar savu ābuļu vīniņu jāiztiek:)
9.septembris 2010, 22:05 | links

Nu tad jau sestdien jābrauc, ja cienītais dikti neprotestēs un nebubinās:D Ja tiešām aizbraukšu, tad noteikti pastāstīšu kā gāja:)
9.septembris 2010, 22:04 | links

Gunča:)
Tu nezini!:)
ehh ku ņammīga baraviku zupiņa un pēc tam tikko cepta butte,+antigripīns.mmmmmmmmm
:)))
9.septembris 2010, 21:59 | links

Tiko sazvaniju kolēģus, kuri pašlaik jūrā.
Vieniem labi, otriem nekā.
Dažādi rezultāti, kā pierāda prakse ir pat 20/50 metru attālumā. Ar zivīm tā pat kā ar bitēm:D
Urmas, man jāatvainojas, notīriju, nokūpināju, nenosvēru un nenomēriju....po..ui man šitie bērnu strīdi, kuram plauksta lielāka:DDD
9.septembris 2010, 21:50 | links

kilka:)
aga.tik nosvēra cienītā.mans tik konstatēja faktu!
Guntarskl
mans visas,kuras bij mazākas par "plaukstu",laida valliāa!
9.septembris 2010, 21:33 | links

hi, hi.. :) es ar driizi braukshu, driizi driizi, peec kadaam div ar puss nedeeljaam.. :)) jaacer, ka plakanaas buus izsalkushas!!
9.septembris 2010, 21:17 | links

viepli, pirmā spēle iet, a tev tik butes, butes ... :))
9.septembris 2010, 19:42 | links

Pus spannis ir, izmērs un biezums labs. Ūdens stipri atkāpies. Ja kāds šovakar brauciet uz Lūžņu, lūdzu paņemiet nedaudz alus. Nu man jāiet- skatos, atkal copē. Jauku vakaru pie TV un PC! :))
9.septembris 2010, 19:34 | links

Es tūlīt piestumšu māgu un braukšu!
9.septembris 2010, 16:52 | links

Brauc vien :) Brauc!!! pēc tam pastāsti :)
9.septembris 2010, 16:43 | links

Braukt, vai nebraukt??:)))
.......nē, neko nerakstīšu.....
9.septembris 2010, 16:42 | links

Nu tā jau ir, pasākums vien ir ko vērts:) Tik, ja izbraukā pa tukšo 300km, tad tas prieks nav diez ko liels:D Nevar saprast, braukt šonedēļ vai ne.. Parasti netālu no Jūrkalnes makšķerējam. Brālis stāstīja, ka viņam pazīstams Miķeļbākā esot bijis pāris nedēļas atpakaļ, daudz saķēris.
9.septembris 2010, 16:39 | links

Liigucis. Braukt var vienmēr! Tur jau tas kaifs slēpjas:)) Ne butēs, bet pasākumā:))
9.septembris 2010, 16:30 | links

Sveiciens visiem bušeniekiem!Atklājām sezonu pirmdienas vakarā no Ventspils mola,cope švaka,jūra bija mierīga,arī tumsā nekādas izmaiņas.Ziemupē pagājušajās brīvdienās nāca zāles,jāmēģina šo sestdien.Uz Ziemeļa mola vēl aktivitātes nav.
9.septembris 2010, 14:12 | links

Lai gan re kā, viedokļi dalās, citi saka, ka arī šitajā vējā ķerās.. Es tik bieži vēl neesmu braukusi, lai būtu iekrjusies pieredze pēc kuras vadīties
9.septembris 2010, 14:03 | links

Es jau lasīju šo to:) Skatījos arī laika prognozi un vēja virzienu, izskatījās neīstais, bet gribēju pajautāt, tā teikt, apstiprināt savu domu.
9.septembris 2010, 13:58 | links

Liiguci ir jaabrauc,butes keraas
9.septembris 2010, 13:12 | links

To Liigucis,manā skatījumā pie krasta,t.i.austrumuvēja in vēl tik minimāla jēga maz.Kad jūra ir vilnītis,tad arī ir butes.Un vispār,neslinko,palasi šo sadaļu,jēga būs vairāk.
9.septembris 2010, 13:06 | links

Ir doma rītvakar braukt butēs. Vai kāds pieredzējis makšķernieks var pateikt vai ir vērts? Es vēl tikai iesācēja šajā jomā:)
9.septembris 2010, 12:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager