Makšķerēšana jūrā

Viepli, piektdien vēl nebūs īstais brīdis!:)) Bet braukt var vienmēr!:))
8.septembris 2010, 17:30 | links

Boroda, braucam piektdien! Es sāku siet filigrānas pavadas.
:)))
8.septembris 2010, 17:26 | links

Rīt ienāks liels daudzums dažādu pērlīšu un citu sīkumu no plastmasas lielražotāja Stonfo, kamēr visu pieņsm un sašķiros, domāju, ka nākamnedēļ uz otru pusi Salmo veikalos būs jau ļoti labs sortiments bušu sistēmu siešanai
8.septembris 2010, 15:16 | links

:D
8.septembris 2010, 14:42 | links

aha, rokā garneļu paka un kabatās strimalas sabāztas :))
8.septembris 2010, 14:41 | links

nu, kā iet ar copi jūrā
8.septembris 2010, 14:39 | links

nu ja pilna makskeresanas ekipejuma dod vala pa bizuterijas nodalu, nav brinums,ka atpazist sugu :)
8.septembris 2010, 14:36 | links

Tu jau neesi Liepājnieks :)))
8.septembris 2010, 14:32 | links

:DDD Man gan meitene aiz letes bij diezgan izbrīnīta, kad pirku šitās mantiņas:DD
8.septembris 2010, 14:30 | links

Boroda- kapēc uzreiz sieviešu veikali, kad ieeju tādā bodē , tad uzreiz prasa vai nevajag pērlītes :)) Prasīju kā viņa uzminēja, teica , ka Jūs copmaņus var uzreiz atpazīt :)))
8.septembris 2010, 14:05 | links

Vispār jau liek spilgtas krāsas, jo pastāv uzskats ka tas butei liek būt aktīvākai...ja liek tumšas pērles, tad labāk nelikt neko :)
8.septembris 2010, 14:03 | links

Ir tādi sieviešu veikali - podziņas, pērlītes, diedziņi utt, tur var izvēlēties!:)) Pie viena atstarojošo lentu nopirkt - var uz kātu galiem loksnītes uzlīmēt.
8.septembris 2010, 14:02 | links

Tāpēc jau domāju tagad jau nokrāsot lai izvēdinās :) Spilgas krāsa ir labāk vai pilnīgi po, tāpat ierīs?
8.septembris 2010, 14:01 | links

Sistēmas pats taiu, pērlītes gan pērku gan pats krāsoju :) tikai atceries, ja būs krāsas smaka zivs slikti ņems :)
8.septembris 2010, 13:42 | links

Paši taisāt sistēmas vai pērkat. Bumbiņas paši krāsojat vai pērkat jau krāsainas. Salmo veicī maza izvēle ar fluoriscējošām bumbiņām.
Domāju izjaukt kādas sievas krelles un tad tād bumbiņas nokrāsot kādā spilgtā krāsā.
8.septembris 2010, 13:40 | links

Šitais vējš vēl nedēļu turēsies. Jūrā līmenis ar zems, jāgaida vēl...
8.septembris 2010, 09:04 | links

Tu jau pats tagad redzi kādi vēji šeit valda, uz moļa arī 3 cilvēki pa visu moli un katram pa 2 butēm spainī ...izmainīsies vējš un tad jau ko savilkt varēs :)
8.septembris 2010, 09:01 | links

roluks7 ,paldies par informāciju.Es dēļ kājām līdz galviņai jau sen kā neeju,kautgan vēlēšanās ir,bet
es parasti aizbraucu ar mopēdu līdz vietai kur tālāk netiek un turpat arī copēju un ir bijuši labi lomi,
parasti cenšos braukt vēlu vakarā un līdz pirmai gaismiņai.Es jau pie autostacijas dzīvoju.Labi ka tilts sataisīts,nav jābrauc apkārtceļi.
8.septembris 2010, 01:48 | links

nu pat kā no copes,ar netālu no tiem pašiem Ovišiem,tik nezinu kur palikušas tā biezās un treknās butes:) dabūju 9,bet ļoti bēdīgas,apkārtējiem no 4-9,un ar plānas,par copi ,ļoti negribīgi ņem.....
8.septembris 2010, 00:47 | links

Hello visiem. Ir tā. Biju Ovīšos no sestdienas līdz svētdienas rītam. Protams butēs. No paša rīta cope švaka, varbūt arī tāpēc, ka ķēru tikai uz reņģi. Pusdienlaikā pamēģinaju reņģe+ģarnele un 10gb rokā, visas ļoti laba mēra, biezas, treknas. Nēma svaki, jo ierijušas dziļi bija kādas trīs. Pa nakti sanāca zāles, bet tikai vietām. Mani kolēģi tieši pa nakti dabūja pa 10gb, es 2. No rīta atkal nekā, bet ap 11.00 cope atsākās. Ķērās tikai uz garneli. Man 6, kolēģiem pa 4. Bet, blakus ķēra divi vietējie krieviņi, pa trim stundām uz abiem ap 60gb!!!!!!!!!!!!! Laikam bija atradši īsto vietu, es biju metrus 150 tālāk, bet man tikai 6.

Rezume: Cope ir, butes ir lielas un biezas(man liekas, ka pat biezākas nekā iepriekšējos trīs gadus), Latvijas daba ir skaista, jābrauc un jāķer!!! Ne asakas.
7.septembris 2010, 23:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager