Makšķerēšana jūrā

Savā laikā laidu no krasta,viens pats ar gimeni,vēlāk sieva teica ka nebrauks, tad pats sapratu ka nav ko nervus bojāt :)))
1.septembris 2010, 16:49 | links

Morzu ir vieglāk saprast, nekā jūsu konspiratīvās sarunas. :)))
1.septembris 2010, 16:39 | links

Nē, nu tā man tik vienreiz ir bijis 15 butes=7,5 kg, 5 breksīši=7kg un bonosā viena sīga ap kilo , otra norāvās, kad apjuku un nezināju ko ķert breksi kas apakšā vai sīgu kas augšā uz āķa :))
Bet vispār cik copēts no krasta daudz mazās .... toties atkal zināmās vietās no krasta akmeņnieces trāpās , arī L un T :) vietu jau daudz :))
1.septembris 2010, 16:11 | links

Un vispār no krasta daudz mazās butes :DDD tas nav kā no molīša 15 butes= 7,5 kg :)))
1.septembris 2010, 15:49 | links

aakkis
malējos nemaz nemet iekšā.tā sacīt teritorijas norobežošana.šeptē jau ar vienu!
:)
1.septembris 2010, 15:47 | links

Emka, nu noteikti ka ne visur ir vienādi, tie te sāk oktobrī nākt iekšā, pats esmu bāls skatījies ūdenī kas man pa auklām sit visu laiku :))) Jūrā tas pats, septemra beigas , oktobris, novembris- tad var kāds trāpīties un arī vietas ir zināmas ...ātrāk par septembra beigām neesmu nevienu jūrā dabūjis, bet nu jūsu pusē butes arī daudz ātrāk ņem , vismaz kādam , te pat zušus esmu oktobra vidū vilcis !
1.septembris 2010, 15:45 | links

ar trīs kātiem var gulēt,kā karpinieki!Ja šancēt tad vienu knapi paspēj apkalpot!
1.septembris 2010, 15:40 | links

Roli, ļoti pareizi saprati :), ja par ļurbu laikā lauztiem mietiem- tie ir aizkavējušies indivīdi, kas ,pieļauju, vēl ir izmantojuši iespēju iepaikot ezerā, bet atkal- tīrā teorija :)
1.septembris 2010, 15:39 | links

sorre-uldeens!!!
:)))
1.septembris 2010, 15:37 | links

aldēns-ar četriem.gan jau ar Valmieriešiem vietu sadalīsim.pajemsim kādu cepumiņu līdzi un lieta darīta.nebūs jau tik traki!
1.septembris 2010, 15:37 | links

Urmaas šogad jau vajadzēs fraktēt kādu tās puses biedru, lai ar krāsaino lentu ierobežo čomiem copes rajonu,savādāk aizbrauks un atkal kādam pa tuvu pietusēs:))vēl tak ar trīs kātiem var šancēt- vispār 5km būs loriņi jāstiepj.
1.septembris 2010, 15:35 | links

Nu nezinu , nezinu, kad šie nāk iekšā pie mums, tad sēžot uz vēdzelēm viens otrs nepaspēj pat mietu saķert , ka tas aiziet nebūtībā, pat ir lūzuši no copes vien :))
Es sapratu ka runa iet par L un T zivi , nu sīga tādus bleķus īpaši neņems ....Varbūt nepareizi sapratu ?
1.septembris 2010, 15:34 | links

Roli, tie kas vēl oktobrī tusē pa jūru nav mērķa fiša, jo tie tur tusēs arī visu ziemu un pavasari, piebiedrojoties krītošajiem :)
1.septembris 2010, 15:29 | links

Urmas - nezinu, pases līdzi nebija :DDDD Bet atgadījums baigais bija :)
1.septembris 2010, 15:27 | links

Rolis:)
a varbūt ir a leišu ronis!
:)))
1.septembris 2010, 15:24 | links

Sveiki, būšu pateicīgs ja kāds varēs līdzēt. Lieta tāda, ka visus gadus braucu uz Ovišiem, bija kontakts ar vienu vietējo un tad varēja ar vieglo smuki tikt līdz pašai kāpai. Ideāli, pārej pāri un esi pie jūras. Diemžēl šogad šī iespēja "aizvērās". Varbūt ,ja nav žēl, kāds var pastāstīt par citām iespējām smuki tikt tuvu pie jūras. Vislabāk jau protams patīk vietas kuras nav plaši apmeklētas. Rasktiet lūdzu uz: vapon@inbox.lv
Paldies
1.septembris 2010, 15:22 | links

manā pusē ja ierauga roni , tad cope pazūd :))
Iedomājaties, ka veči sēž uz stintēm kanālā un ierauga kūņojamies uz ledus palielu siluetu, kas atgādina pierijušos leiti, bet pieejot tuvāk saprot ka tas nav leitis , pārāk garas ūsas un ēd zivis jēlas :))))))
1.septembris 2010, 15:19 | links

uz pareizo laiku tik šamie nez nokurienas uzrodas.laikam no ruhnu salas!
1.septembris 2010, 15:16 | links

Es tikai zinu par savu Līvas ciemu, tie parādās pēc rudens vējiem vai pavasarī , tieši tad kad viņu barība brētliņas un strimalas pienāk, oktobrī tad sāk līst kanālos ... bet uz to veidu mencas arī nāk un pat daudz biežāk ... šeit nerakstu par copi no krasta, ir mēgināts, bet....
1.septembris 2010, 15:16 | links

Tad roņi pieēdušies-vairs nelien iekšā!
1.septembris 2010, 15:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager