Tikko no Mazirbes. Visas dienas garumā, no 12 līdz tumsai, sagrabināju 11 butītes. Veču daudz un visiem līdzīgi. Aizvakar gan esot labi vilkuši!
26.septembris 2020, 22:44 | links
Pravietis [26.09.20]: Tur ir par to apzavesanu ...cmuka filmiņaTu ieliec vienreiz kādu foto vai video ar savu smako, pareizo kūpinātavu un pareizi nokūpinātajām zivīm. Citāti tāda tukša muldēšana no tevis, kā parasti!
seedoo, 26.septembris 2020, 13:55
Piektītu, par apžavēšanu, ka vajag un es to daru, paturot žāvētavai vaļā durvis. Esmu kritisks par galvu, astes nogriešanu, jo tad kāda te vairs runa par ādas plaisāšanu. Tad jau sanāk, galvenais sižetā ir saglabāt preces izskatu. Bet kā ar gaļas mitruma regulēšanu. Un kāda gan zivs bez galvas un astes. :). Man kurtuve ir nostāk no kameras, tādēļ varu ieturēt ar temperatūru attiecīgo kūpināšanas metodi (karsta, auksta, vidējā), ievērojot zivs biezumu, pēc vajadzības. Filma laba, priekš zvejnieka.
Tur ir par to apzavesanu ...cmuka filmiņa
seedoo, 26.septembris 2020, 13:55
Kkā šitā salikās.
copeetaaja, 26.septembris 2020, 12:14
Pirms liek uz karsešanu, galvanai apžāvēt lai āda sausa. Darbietilpīgi. Tad ta neplīst un viss Ok.
seedoo, 26.septembris 2020, 12:10
Vakar,tip, tā starpcitu,pieskrējām pie jūras. Šodien jākūpina. Kūpinātava jau kurās. Izmērs vidējs un ciešams. Mazās praktiski nav. Distance vidēja. Laiks feins.
copeetaaja, 26.septembris 2020, 10:56
Vakar,tip, tā starpcitu,pieskrējām pie jūras. Šodien jākūpina. Kūpinātava jau kurās. Izmērs vidējs un ciešams. Mazās praktiski nav. Distance vidēja. Laiks feins.
copeetaaja, 26.septembris 2020, 10:56