Petrovic,lūk kur starpība:otrais seklums vēl nav otrais sēklis.Kādreiz tēvs teica,ka katrs kaiju sēklis nav pirmais sēklis.Lai nu būtu kā būdams metam un velkam.
25.novembris 2019, 20:17 | links
leonids [25.11.19]: Petrovic,lūdzu paskaidro man,pie jūras augušam un joprojām dzīvojošam,kur irTavs otrais sēlis.Kolkā otrais sēklis ir vismaz 200m no krasta.Nezinu ka kolka, bet Ovišos aiz betoniem ir vieta kur otrais seklums ir tuvak krastam, bet Luzna ir vietas kur iesacejs var emest aiz otra sekluma
Pravietis [25.11.19]: Jautājums smaidiņam, varbūt kāds šogad noprovēja WD 40. Es savu "krabi" neuzspēju notestēt.Bomba! Pravietis kā allaž spīdi ar marazmu! Super!
Pravietis [25.11.19]: Jautājums smaidiņam, varbūt kāds šogad noprovēja WD 40. Es savu "krabi" neuzspēju notestēt.Tak regulāri ar otrabotku piebarojam. Vel ko ekoloğiski gudrāku pareklamee!
Reizēm spīguļi un košas sistēmas ir tas, kas zivis atbaida. Vismaz tads iespaids rodas, ja ķeras uz sistēmām bez pērlītem, bet turpat ar pērlītēm dekorētās klusē.
Domaataajs, 25.novembris 2019, 18:02
Domaataajs [25.11.19]: Reizēm spīguļi un košas sistēmas ir tas, kas zivis atbaida. Vismaz tads iespaids rodas, ja ķeras uz sistēmām bez pērlītem, bet turpat ar pērlītēm dekorētās klusē.Reizēm ķeras uz visu un un visur, met kur grib, un uz ko gribi, ēd visu