Abavnieks [23.11.19]: cope71 [40m]: kutis [23m]: kutis [15:42]: Cope71Oo, gaileni ar sāk līst no burīšiem ārā un savus knābīšus virināt!! Labāk sēdi rāms, interneta varoni. Ka nesanāk apdirsties un mammitei brunčos slēpties!
Vai esi kādu no šiem cilvēkiem saticis vaigā, vai kāds no viņiem kautko aizņēmās un neatdod, jeb kibermobings ir asinīs iesēdies.
Domāju ka jau pietiekoši pieaudzis lai aizrautos ar pusaudžu gājieniem.
Šeit ir copes forums, nevis kašķa meklēšanas...Kuti! Kāda starpība vai esmu vai nēsmu saticit viņus vaigā! Ja cilveks pubiski muld, tad es vnk parjautaju. Savadāk tie 50+kg vedina uz daudz jautājumuem. Ar uz to, vai šis pilsonis ciena un ievēro MN, piebazdams savas saldētavas!
Es par to, ka ja raksti, tad pa tēmu un bez diršanas!
cope71, 23.novembris 2019, 18:50
Parasti tā uz kādu uzēdās ja ir bijis tieš kontakts un nav kautkas sadalīts.
Bet tagad jau ir virtuālais laikmets un var atļauties nolikt jebkuru kaut arī tiešsaistē būtu krietni jāpastrīdās ar savu sirdsapziņu pateikt to visu acīs nepazīstamam cilvēkam.
Cerams ka virtuālā vidē nepazaudēsim savu cilvēcisko būtību.
Ne asakas pie jūras.Droši un bez problēmām, varu visu pateikt arī tieši acīs. Ja cilveks ir dumš, tad viņam tas ir jāzin!
Un par uzēšanos.... nav jabūt tiešam kontaktam, lai tadi demagogi un muldoņas kā Pravietis, kļūtu par virtuālo "draugu"!
Vimba nāk. No 17 lidz šim bridim jau 9 gab. Ķeselē protams tikai 5.
Ne asakas!Uz putjiku klauniņ? Uz to nedrīkst, pasaules aizliegts
Nevajag rakstit šeit to, ko nesi spejīgs pateikt kātienē!
Āksts sīkais!;)))
23.novembris 2019, 20:28 | links