Jančuk,Edžu,organizatori kārtējo reizi putrojas,,Mazirbes bute,,šogad nenotiks.
9.novembris 2019, 22:05 | links
ge-sportists [09.11.19]: kādā pālī ir jābūt, lai copenes aizmirstu.....Izskatās, ka krekliņā dzimis, un viss dzīvě iet no rokas...
kādā pālī ir jābūt, lai copenes aizmirstu.....
ge-sportists, 9.novembris 2019, 21:17
Nākamnedēļ būs jālaiž atkal, tā kā atgūt stāvvietā aizmirstos jūras kātus ir bezceris tad šodien braucu pirkt jaunus.
Sezona taču pašā plaukumā, tiksimies pie jūras. Ne asakas vīri un dāmas arī. :)
kutis, 9.novembris 2019, 18:02
Es augšā pie mašinām biju vakar ap plkst. 09.00 līdz 10.00.
Pravietis, 9.novembris 2019, 19:08
Dzintarins [09.11.19]: Emu kādus 60km no lūžņām. Provēsim tur.Viss ok. Sāku pirms 40 min 4 butes
Nākamnedēļ būs jālaiž atkal, tā kā atgūt stāvvietā aizmirstos jūras kātus ir bezceris tad šodien braucu pirkt jaunus.
Sezona taču pašā plaukumā, tiksimies pie jūras. Ne asakas vīri un dāmas arī. :)
kutis, 9.novembris 2019, 18:02
Dzintarins [09.11.19]: Pa ceļam lietus gāzes diezgan nopietnas. Kas tad pie jūras notiek.Pie jūras smidzina ar pārtraukumiem.
cope71 [09.11.19]: Dzintarins [54m]: cope71 [17:09]: Esam netālu no Jūrkalnes. Laiks laps, nedaudz smidzina. Sākam!Jūrkalnē kur noparkoties var? Kas ar zivīm?Izbraucot caur Jūrkalni Liepājas virzienā, var piebraukt pue paša stāvkrasta.Esmu arī netālu, katrā metienā ir, bet ņemama ir katra desmitā.
Esam uz Užavas pusi nedaudz. Zivis reti un sīkas pagaidām.
cope71 [09.11.19]: Dzintarins [54m]: cope71 [17:09]: Esam netālu no Jūrkalnes. Laiks laps, nedaudz smidzina. Sākam!Jūrkalnē kur noparkoties var? Kas ar zivīm?Izbraucot caur Jūrkalni Liepājas virzienā, var piebraukt pue paša stāvkrasta.Esmu arī netālu, katrā metienā ir, bet ņemama ir katra desmitā.
Esam uz Užavas pusi nedaudz. Zivis reti un sīkas pagaidām.
Dzintarins [09.11.19]: cope71 [17:09]: Esam netālu no Jūrkalnes. Laiks laps, nedaudz smidzina. Sākam!Jūrkalnē kur noparkoties var? Kas ar zivīm?Izbraucot caur Jūrkalni Liepājas virzienā, var piebraukt pue paša stāvkrasta.