3.novembris 2019, 11:03 | links

Aktiivais [9:39]: Jūras copētāji, šorīt atrasta makšķeru soma Dobelē, Meža prospektā pie 45 mājas. Īpašnieks lai raksta PM.Labrīt! Vakara trakumā aizmirsu savu somu.. kad varētu piebraukt pakaļ? Atsūtiet savu Nr.
Paldies par atrašanu!
jogijs123, 3.novembris 2019, 10:33

Aktiivais [03.11.19]: Jūras copētāji, šorīt atrasta makšķeru soma Dobelē, Meža prospektā pie 45 mājas. Īpašnieks lai raksta PM.Labrīt! Vakara trakumā aizmirsu savu somu.. kad varētu piebraukt pakaļ? Atsūtiet savu Nr.
edzuss2 [03.11.19]: keners [1:48]: edzuss2, cik savilki?Kolkā - komandai 5,5kg - slikti jo varēja labāk!Kur ta nu slikti, ja pirmai vietai 10kg! Nav slikti!
Tgd turpinam Lielirbē un zivs izmērs krietni labāks.

edzuss2 [03.11.19]: keners [55m]: edzuss2, cik savilki?Kolkā - komandai 5,5kg - slikti jo varēja labāk!Jums nelīst ? Mums Jaunciemā līst.
Tgd turpinam Lielirbē un zivs izmērs krietni labāks.
keners [03.11.19]: edzuss2, cik savilki?Kolkā - komandai 5,5kg - slikti jo varēja labāk!
skerby [02.11.19]: Izskatās, ka te ir tikai viens kas prot un saprot ko dara. Pārējie esam dārzeņi. Nemākam iemest un viss. Beigta balleDa labi - beidz - uzreiz Tev dārzeņi visi!
Tieši tā, kur ir ,tur jāķer. Pagājušo nedēļu ar kolēģi bijām pēcpusdienā un tumsā līdz 23.30 ,no kopā noķertajam apmēram 40 butēm tikai VIENA bij pirmajā jomā. Kolēģis bez brienamā dabūja tikai tik cik es bridu samest viņa kātus. Pie tam viens mans un divi viņa kāti visu laiku nostāvēja tai ,,zivīgajā,, tuvumā. Vienkārši tās ,,nebalansētās,, sistēmas pie pretīga sān- un pretvēja nu nelidoja tos 100+ metrus kas bija vajadzīgi
arnox61, 2.novembris 2019, 20:33
skerby [02.11.19]: urmaas [12m]: Man NEKAD nav skaudīgs ja kādam veicās labāk! Cope ir atpūta. Bradāšana ir mazohisms! :)Ja pašam bail brist, nebrien, bet nevajag apgalvot, ka citi ir tērēti. Ir reizes un vietas kur aizbraucot būsi spiests noskatīties ka tie kas brien velk un neko tam nepadarīsi. Ja visu laiku sēž uz mola un trenkā, tad arī nekāda diža izpratne par to, kādēļ veideri ir vajadzīgi arī neparādīsies.Agrāk man zobus rādīja par vaidersiem! Vienkārśi briději ir aktīvāki i vsjo...