Jautājums, "ne par tēmu".
Pravieti
Kādas firmas aukla tev uz spolēm? Kā reiz esmu tievas un izturīgas auklas meklējumos!
urmaas, 23.oktobris 2019, 13:14
Speciali Tev, garažā atradu dažas spoles. Manas prasības apmierina "zirneklītis", Pēdējo uzliku SpiderWIRE, O,12, 10,7 kg. 24lb 150m, code Red ESCSM12cr - 150m 1422116, astoņu dzīslu, tad otra varētu būt VANREX X8 0,15, tests 8.15kg 120m. Material made in Japan. To 0,10 tagad nevaru pateikt, esmu nejauši noplēsis etiķreti no spoles. Atceros, ka tests bija 4,7 kg. Spider ir sarkanais un zaļais, ar un bez pārklājuma. Man patīk šīs auklas. Es uzticos pazīstamam pārdevējam, kas ir šefs veikalā un veic pasūtījumus precei un pats copē pleksti, tādēļ neiespringtu piederumu jautājumos. Izklāstu savas vajadzības, tehniskos parametrus, copes vides un personīgos ieradumus un viņš piedāvā attiecīgu preci. Par budžeta preci runāju tad, ja copēju Varkalī un citos džungļos. Man ir dzīves laikā savākušies vairāk kā 20 kāti, katram savi uzdevumi, katrs kaujas gatavībā, tādēļ firmas, testus es vairs nespēju atcerēties. :). Veiksmi iepirkumos.