Makšķerēšana jūrā

Labvakar,kā Jums liekas,vai rīt Kolkā ir vērts mēģināt kādu buti noķert?domāju vai vējš nebūs pa lielu?
22.oktobris 2019, 21:37 | links

urmaas [22.10.19]: keners [20:27]: urmaas [53m]: Ļoti azartiski ir būti džigot no laivas. Vasarā, kad Dorša nejem, tad pasportoju. No krasta gan ne vairs nevelk.Neesmu nekad lieljūrā no laivas jigojis! Kādā dziļumā vasarā viss notiek?10-25"m
Vēl tāds jautājums, eholotē buti zīmē?
22.oktobris 2019, 21:31 | links

Garš feederkāts nebūs panaceja tālmetienam, bet kāta akcijai, paša rumpim un spējai to iekustināt - gan. Tas plus kāta metrs cīņā ar zālēm pie paša iedomātā tālā metiena nenozīmē praktiski neko, man šķiet.

juliuss, 22.oktobris 2019, 20:18

Vienīgi ja auklu tādā veidā var pārcelt virs viļņa uz sēkļa, uz kura ir zāles.

Domaataajs, 22.oktobris 2019, 20:31

Ja paveicas konkrētajos apstākļos...
22.oktobris 2019, 20:36 | links

keners [22.10.19]: urmaas [53m]: Ļoti azartiski ir būti džigot no laivas. Vasarā, kad Dorša nejem, tad pasportoju. No krasta gan ne vairs nevelk.Neesmu nekad lieljūrā no laivas jigojis! Kādā dziļumā vasarā viss notiek?
10-25"m
22.oktobris 2019, 20:34 | links

Garš feederkāts nebūs panaceja tālmetienam, bet kāta akcijai, paša rumpim un spējai to iekustināt - gan. Tas plus kāta metrs cīņā ar zālēm pie paša iedomātā tālā metiena nenozīmē praktiski neko, man šķiet.

juliuss, 22.oktobris 2019, 20:18

Vienīgi ja auklu tādā veidā var pārcelt virs viļņa uz sēkļa, uz kura ir zāles.
22.oktobris 2019, 20:31 | links

Vai kolkā aizvēja pusē (līcī ) ķeras butes? Vai tikai Jūras pusē.
Es domāju kādi 200-300 m no torņa uz līča pusi.

MV-F, 22.oktobris 2019, 20:14

Tikai tumšajā diennakts laikā. Gaismā ļoti reti pa kādai.
22.oktobris 2019, 20:28 | links

urmaas [22.10.19]: Ļoti azartiski ir būti džigot no laivas. Vasarā, kad Dorša nejem, tad pasportoju. No krasta gan ne vairs nevelk.
Neesmu nekad lieljūrā no laivas jigojis! Kādā dziļumā vasarā viss notiek?
22.oktobris 2019, 20:27 | links

22.oktobris 2019, 20:18 | links

Vai kolkā aizvēja pusē (līcī ) ķeras butes? Vai tikai Jūras pusē.
Es domāju kādi 200-300 m no torņa uz līča pusi.
22.oktobris 2019, 20:14 | links

armani [26m]: Sveiki vēlreiz!

Esam no Aizkraukles un Ogres puses. Vai mums ir jēgā braukt no piektdienas uz sestdienu copēt? Uz jūru bieži nebraucam tāpēc nav skaidrība par vēja stiprumu. Doma braukt uz Jūrkalni. PaldiesSkatoties prognozi labāk nebraukt. Novelc telefonam aplikāciju windy un tad jau redzēsi

irseejs, 22.oktobris 2019, 19:44

Paldies! Vējš naktī spēcīgs. Varbūt piektdien var mēģināt?
22.oktobris 2019, 20:05 | links

armani [22.10.19]: Sveiki vēlreiz!

Esam no Aizkraukles un Ogres puses. Vai mums ir jēgā braukt no piektdienas uz sestdienu copēt? Uz jūru bieži nebraucam tāpēc nav skaidrība par vēja stiprumu. Doma braukt uz Jūrkalni. Paldies
Skatoties prognozi labāk nebraukt. Novelc telefonam aplikāciju windy un tad jau redzēsi
22.oktobris 2019, 19:44 | links

Ļoti azartiski ir būti džigot no laivas. Vasarā, kad Dorša nejem, tad pasportoju. No krasta gan ne vairs nevelk.
22.oktobris 2019, 19:40 | links

Sveiki vēlreiz!

Esam no Aizkraukles un Ogres puses. Vai mums ir jēgā braukt no piektdienas uz sestdienu copēt? Uz jūru bieži nebraucam tāpēc nav skaidrība par vēja stiprumu. Doma braukt uz Jūrkalni. Paldies
22.oktobris 2019, 19:38 | links

tataars_ [22.10.19]: tataars_ [15:24]: ja nes zāli es ar pludiņu , tas peld pa straumi vienādā ātrumā ar zāli ,pagāšgad vienā punktā ap 7-10 no krasta 12 butes sezonas lielākā ar tika uz mačenes izvilkta ,bezvējā saulē labs risinājums ... kur zāle tur sānpeldes utt. tur ar buteEs par to esmu domājis, pastasti kādus pludus izmanto un svaru?

keners, 22.oktobris 2019, 15:27

12gr.(lai var aizmest) pluds slīdošais, pavada ap 20cm ne vairāk ,lieku plastmas murmeni -var ar āķi, dziļumu tā lai svins velkās pa grunti neļauj ēsmai plivināties .............cope vai nu pluds apstājās vai maina kustības virzienu (parasti brauc uz krastu) reti kad noslīcina , kad piešauj aci var saprasts kas ir kas ,līdz krastam buti atvilkt viegli bet no ūdens izcelt pagrūti ,pievelku un tad ceļu aiz auklas
Paldies! Būs jāpamēģina! Gan jau azartisks pasākums
22.oktobris 2019, 19:23 | links

trekteris [22.10.19]: Sveiki esmu jūrkalnē,straume drūmākā plus zāle
Jūtu līdz. :( Šodien rādās, ka visur būs skarbi. Pēc Windy prognozes aiz Ovīšiem uz Kolkas pusi iespējams varētu būt labāk.

Lai veicās!
22.oktobris 2019, 18:31 | links

Sveiki esmu jūrkalnē,straume drūmākā plus zāle
22.oktobris 2019, 18:27 | links

tataars_ [15:24]: ja nes zāli es ar pludiņu , tas peld pa straumi vienādā ātrumā ar zāli ,pagāšgad vienā punktā ap 7-10 no krasta 12 butes sezonas lielākā ar tika uz mačenes izvilkta ,bezvējā saulē labs risinājums ... kur zāle tur sānpeldes utt. tur ar buteEs par to esmu domājis, pastasti kādus pludus izmanto un svaru?

keners, 22.oktobris 2019, 15:27

12gr.(lai var aizmest) pluds slīdošais, pavada ap 20cm ne vairāk ,lieku plastmas murmeni -var ar āķi, dziļumu tā lai svins velkās pa grunti neļauj ēsmai plivināties .............cope vai nu pluds apstājās vai maina kustības virzienu (parasti brauc uz krastu) reti kad noslīcina , kad piešauj aci var saprasts kas ir kas ,līdz krastam buti atvilkt viegli bet no ūdens izcelt pagrūti ,pievelku un tad ceļu aiz auklas
22.oktobris 2019, 18:23 | links

Sveiciens visiem!
Ir doma piektdien un sestdien doties butēs, bet sola vēju mazliet stipru. Vai kāds var ,ko ieteikt?
22.oktobris 2019, 18:21 | links

Personīgi ar pag nedelju saku skrapet jūru. Doma kad ir īstais lauks. Citus gadus jau augusts dabuja ciest. Gaidiju un sagaidiju. Atslega pag.gada pieredze. Pravietis ari mani ieklava savaa redzejumaa kad săkas cope. Pohh lai ir. Bute vel joprojam kapriza. Daudz tukso copju un spainis plus tas na razdaca,! Věl būs ar izmeru.
22.oktobris 2019, 16:58 | links

seedoo [22.10.19]: Tev tagad Pravietis kaa oponents ir uz ceļiem jănospiež pěc veiksmīgăs copes, vot i ņem to śķirbu veraa. Good luck;)))
Jā, piekrītu! Uz ceļiem nespiedīšu, bet cope apsveicama! Un pat beidzot bilde!
Protams jāatzīst, ka vakar vis maz 70% nospēlēja laika apstākļi. Bet nu vienalga, protams, počotna!
22.oktobris 2019, 16:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager