Labvakar,kā Jums liekas,vai rīt Kolkā ir vērts mēģināt kādu buti noķert?domāju vai vējš nebūs pa lielu?
22.oktobris 2019, 21:37 | links
urmaas [22.10.19]: keners [20:27]: urmaas [53m]: Ļoti azartiski ir būti džigot no laivas. Vasarā, kad Dorša nejem, tad pasportoju. No krasta gan ne vairs nevelk.Neesmu nekad lieljūrā no laivas jigojis! Kādā dziļumā vasarā viss notiek?10-25"mVēl tāds jautājums, eholotē buti zīmē?
Garš feederkāts nebūs panaceja tālmetienam, bet kāta akcijai, paša rumpim un spējai to iekustināt - gan. Tas plus kāta metrs cīņā ar zālēm pie paša iedomātā tālā metiena nenozīmē praktiski neko, man šķiet.
juliuss, 22.oktobris 2019, 20:18
Vienīgi ja auklu tādā veidā var pārcelt virs viļņa uz sēkļa, uz kura ir zāles.
Domaataajs, 22.oktobris 2019, 20:31
keners [22.10.19]: urmaas [53m]: Ļoti azartiski ir būti džigot no laivas. Vasarā, kad Dorša nejem, tad pasportoju. No krasta gan ne vairs nevelk.Neesmu nekad lieljūrā no laivas jigojis! Kādā dziļumā vasarā viss notiek?10-25"m
Garš feederkāts nebūs panaceja tālmetienam, bet kāta akcijai, paša rumpim un spējai to iekustināt - gan. Tas plus kāta metrs cīņā ar zālēm pie paša iedomātā tālā metiena nenozīmē praktiski neko, man šķiet.
juliuss, 22.oktobris 2019, 20:18
Vai kolkā aizvēja pusē (līcī ) ķeras butes? Vai tikai Jūras pusē.
Es domāju kādi 200-300 m no torņa uz līča pusi.
MV-F, 22.oktobris 2019, 20:14
urmaas [22.10.19]: Ļoti azartiski ir būti džigot no laivas. Vasarā, kad Dorša nejem, tad pasportoju. No krasta gan ne vairs nevelk.Neesmu nekad lieljūrā no laivas jigojis! Kādā dziļumā vasarā viss notiek?
armani [26m]: Sveiki vēlreiz!
Esam no Aizkraukles un Ogres puses. Vai mums ir jēgā braukt no piektdienas uz sestdienu copēt? Uz jūru bieži nebraucam tāpēc nav skaidrība par vēja stiprumu. Doma braukt uz Jūrkalni. PaldiesSkatoties prognozi labāk nebraukt. Novelc telefonam aplikāciju windy un tad jau redzēsi
irseejs, 22.oktobris 2019, 19:44
armani [22.10.19]: Sveiki vēlreiz!Skatoties prognozi labāk nebraukt. Novelc telefonam aplikāciju windy un tad jau redzēsi
Esam no Aizkraukles un Ogres puses. Vai mums ir jēgā braukt no piektdienas uz sestdienu copēt? Uz jūru bieži nebraucam tāpēc nav skaidrība par vēja stiprumu. Doma braukt uz Jūrkalni. Paldies
tataars_ [22.10.19]: tataars_ [15:24]: ja nes zāli es ar pludiņu , tas peld pa straumi vienādā ātrumā ar zāli ,pagāšgad vienā punktā ap 7-10 no krasta 12 butes sezonas lielākā ar tika uz mačenes izvilkta ,bezvējā saulē labs risinājums ... kur zāle tur sānpeldes utt. tur ar buteEs par to esmu domājis, pastasti kādus pludus izmanto un svaru?Paldies! Būs jāpamēģina! Gan jau azartisks pasākums
keners, 22.oktobris 2019, 15:27
12gr.(lai var aizmest) pluds slīdošais, pavada ap 20cm ne vairāk ,lieku plastmas murmeni -var ar āķi, dziļumu tā lai svins velkās pa grunti neļauj ēsmai plivināties .............cope vai nu pluds apstājās vai maina kustības virzienu (parasti brauc uz krastu) reti kad noslīcina , kad piešauj aci var saprasts kas ir kas ,līdz krastam buti atvilkt viegli bet no ūdens izcelt pagrūti ,pievelku un tad ceļu aiz auklas
trekteris [22.10.19]: Sveiki esmu jūrkalnē,straume drūmākā plus zāleJūtu līdz. :( Šodien rādās, ka visur būs skarbi. Pēc Windy prognozes aiz Ovīšiem uz Kolkas pusi iespējams varētu būt labāk.
tataars_ [15:24]: ja nes zāli es ar pludiņu , tas peld pa straumi vienādā ātrumā ar zāli ,pagāšgad vienā punktā ap 7-10 no krasta 12 butes sezonas lielākā ar tika uz mačenes izvilkta ,bezvējā saulē labs risinājums ... kur zāle tur sānpeldes utt. tur ar buteEs par to esmu domājis, pastasti kādus pludus izmanto un svaru?
keners, 22.oktobris 2019, 15:27
seedoo [22.10.19]: Tev tagad Pravietis kaa oponents ir uz ceļiem jănospiež pěc veiksmīgăs copes, vot i ņem to śķirbu veraa. Good luck;)))Jā, piekrītu! Uz ceļiem nespiedīšu, bet cope apsveicama! Un pat beidzot bilde!