Bradā knauzeri mazohisti. Normāli džeki iet jūrā ar laivām! :)
17.maijs 2019, 14:04 | links
Pravietis [45m]: Es vejenes makskereju tikaj ar spinu un ejot pa juru.Man viss interesantaka cope. A ar pludu un no laivas-galinieki....
Tomas, 15.maijs 2019, 20:45
Viss jau būtu labi, bet tad vajag silto kombinzonu, jo parastajā, cik tad ilgi tu nostāvēsi aukstajā ūdenī. Siltajā arī ilgāk par 30 - 40 min. neizturēsi. Ar makšķeri var tad, kad zivs pienākusi tuvu pie krasta, un arī cik tad ilgi nostāvēsi aukstajā ūdenī. Tā kā bez gumijas pūslīša, nu nekā. No krasta var tikai mēģināt šobrīd ķert ķemmes ādā. :).
Pravietis, 15.maijs 2019, 21:07
Nejau pliku pakaļu lien kombī!:)))
seedoo, 15.maijs 2019, 21:45
Te viens mūsu sadaļā " Политически озабоченный " makšerē jūrā vējenes šobrīd un iesaka citiem pie gaisa temperatūras +20 un ūdens temperatūras, atkarībā no straumes, pie + 5 *C, ziemas termoveļā, ziemas biksēs un "neoprēna kombinācijā". Par gaumi nestrīdās, bet es labāk tomēr piepūstu savu gumijas pūsli un tādēļ tālāk tiktu, rezultatīvāk sacopētos ar visiem iespējamiem rīkiem........ :). Ja dzīvo lieljūras akvatorijā, tad jau katru dienu var mēģināt "ловить " laimi, bet ja nē, tad tomēr, manuprāt, racionāli ir doties ar laiviņu.Kaut ko jaunu pateici? Es ar kombi visu rudeni gondonēju pa jūru, un vēl nekas...stāv.! Tamdēļ ja nazini tad nemutjī ūdeni. Mauc tik ar savu pūsli! Vējenes ir. Apstiprināta inf no vietējiem Pāvilostniekiem. Ne asakas.
seedoo, 17.maijs 2019, 12:59
winstons [17.05.19]: sveiki.. kāds var pāris vārdos izstāstīt,kā labāk pamēģināt noķert kādu vējeni no krasta..ar spini vai pludiņu?Lielu pludu, metru zem pluda āķis ar garneli.
Pravietis [17.05.19]: Es vejenes makskereju tikaj ar spinu un ejot pa juru.Man viss interesantaka cope. A ar pludu un no laivas-galinieki....Kaut ko jaunu pateici? Es ar kombi visu rudeni gondonēju pa jūru, un vēl nekas...stāv.! Tamdēļ ja nazini tad nemutjī ūdeni. Mauc tik ar savu pūsli! Vējenes ir. Apstiprināta inf no vietējiem Pāvilostniekiem. Ne asakas.
Viss jau būtu labi, bet tad vajag silto kombinzonu, jo parastajā, cik tad ilgi tu nostāvēsi aukstajā ūdenī. Siltajā arī ilgāk par 30 - 40 min. neizturēsi. Ar makšķeri var tad, kad zivs pienākusi tuvu pie krasta, un arī cik tad ilgi nostāvēsi aukstajā ūdenī. Tā kā bez gumijas pūslīša, nu nekā. No krasta var tikai mēģināt šobrīd ķert ķemmes ādā. :).
Te viens mūsu sadaļā " Политически озабоченный " makšerē jūrā vējenes šobrīd un iesaka citiem pie gaisa temperatūras +20 un ūdens temperatūras, atkarībā no straumes, pie + 5 *C, ziemas termoveļā, ziemas biksēs un "neoprēna kombinācijā". Par gaumi nestrīdās, bet es labāk tomēr piepūstu savu gumijas pūsli un tādēļ tālāk tiktu, rezultatīvāk sacopētos ar visiem iespējamiem rīkiem........ :). Ja dzīvo lieljūras akvatorijā, tad jau katru dienu var mēģināt "ловить " laimi, bet ja nē, tad tomēr, manuprāt, racionāli ir doties ar laiviņu.
Es vejenes makskereju tikaj ar spinu un ejot pa juru.Man viss interesantaka cope. A ar pludu un no laivas-galinieki....
kā ir ar buļliem,vēl neņem,jau ņem vai jau ņēma?
limola, 16.maijs 2019, 17:47
Tomas [16.05.19]: Svetdien uz vejenem labs laiks,bet bus daudz cilvelu-ka Uzvaras parka uz dziesmu svetkiem.Vējenes te ir tikai trīs nedēļas! To dienu nav daudz, kad laika apstākļi sakrīt ar iespēju aizbraukt!
Pat nezinu ko un darit.
Armisxxx [16.05.19]: Man ar bij tāda doma brīvdienās aizlaist uz Akmeņragu, bet aplauza laika ziņas. Ja rīt nesamainīs, tad nebraukšu.Nav tās prognozes tik sliktas! Piem., sestdienai, neliels austrums un krasta zonā ciešama viļņošanās. Manuprāt ņemams.