Mini_me pirms vairākiem gadiem vilka visu rudeni pa 20kg ar motiļu atraktoru.
Oj, izpļāpājos, atkal lamāsies :D
Oj, izpļāpājos, atkal lamāsies :D
2.februāris 2019, 22:11 | links
Eu dzeki mieru! Pasakiet ludzu mes runajam par kiplokiem-jus garneles ar kiplokiem kopa taisijat esmai?
Finnstraum, 2.februāris 2019, 19:18
eksperts [25m]: Pravieti es viena mēneša laikā esmu bijis vairāk reizes uz copi jūrā nekā tu visā savā mūžā. Tu tikai te pie datora māki vilkt un ar saviem murgiem citus vēl māci. Vienvārdsakot dīvānā pirdējs.Jā, tiešām gailis, piekrītu "pavilosta" teiktajam.. vismaz kādu brīdi te bij miers no tevis
Godzilla, 2.februāris 2019, 19:08
Pavilsosta [02.02.19]: Pravietis [17:03]: Jā, te bija tāds nupat ar niku " eksperts" spečuks, kas ķēra ar vertikāli grieztiem ķiplokiem un galvenais, ka divas reizes tika pieķerts, ka copē nemaz nebija.......Interesanti kā tad tu viņu pieķēri??? Sekoju, vai?Forumu vajag lasīt, nevis gudri dirst. Pašķir atpakaļ un palasi. Nedēļas laikā 2x šito pajoli pieķēra melos.
eksperts [02.02.19]: Pravieti es viena mēneša laikā esmu bijis vairāk reizes uz copi jūrā nekā tu visā savā mūžā. Tu tikai te pie datora māki vilkt un ar saviem murgiem citus vēl māci. Vienvārdsakot dīvānā pirdējs.Jā, tiešām gailis, piekrītu "pavilosta" teiktajam.. vismaz kādu brīdi te bij miers no tevis
Pravietis [02.02.19]: Jā, te bija tāds nupat ar niku " eksperts" spečuks, kas ķēra ar vertikāli grieztiem ķiplokiem un galvenais, ka divas reizes tika pieķerts, ka copē nemaz nebija.......Interesanti kā tad tu viņu pieķēri??? Sekoju, vai?
Jā, te bija tāds nupat ar niku " eksperts" spečuks, kas ķēra ar vertikāli grieztiem ķiplokiem un galvenais, ka divas reizes tika pieķerts, ka copē nemaz nebija.......
Pravietis, 2.februāris 2019, 17:03
Nu kiploks neesmu dzirdejis! A kadu aka izmeru jus lietojat?
Finnstraum, 2.februāris 2019, 17:06
Nu kiploks neesmu dzirdejis! A kadu aka izmeru jus lietojat?
Finnstraum, 2.februāris 2019, 17:06