Ka tik jums nav Mazjūrā jāiet sēdēt ar lietusmēteļiem plecos.
Ne asakas.
Ne asakas.
3.decembris 2018, 14:09 | links
Biju svētdien butēs pie Užavas bākas, tad arī uzzināju, kas notiek Pāvilostā. Kamēr makšķerēju pienāca kāds vīrs kurš bijis uz nēģu svētkiem Pāvilostā. Viņš man pastāstīja , ka tur ķeroties ļoti labi, un vīri esot savilkuši spaiņiem laba izmēra butes. Tas viss pludmales stāvlaukumā pa kreisi.Man pašam 32 plaukstiņas no 06.00 - 17.00
Incis, 28.novembris 2018, 19:11
leonids [21:55]: Šovakar priekš šiem skarbajiem laikapstākļiem negaidīti labi:22gab,kas sastāda 4,7kg.Vējš sejā tikpat nikns kā vakar.Visu cienu Tev Leoniid saadaa laikaa sedeet pie juuras!!
Veejs + miinusi = skarbi!!
Labi esi savilcis!!
edzuss2, 27.novembris 2018, 22:27
leonids [27.11.18]: Tas trijās vakara stundās.Jābrauc ciemos,brīnīsies kā vecais bez kūpinātām butēm.Kameer veel laiks lauj tiesaam jaabrauc ciemos pie tevis :)
leonids [27.11.18]: Šovakar priekš šiem skarbajiem laikapstākļiem negaidīti labi:22gab,kas sastāda 4,7kg.Vējš sejā tikpat nikns kā vakar.Visu cienu Tev Leoniid saadaa laikaa sedeet pie juuras!!
leonids [25.11.18]: Vai tad cauri Mazirbei Staldzene ir tuvāk nekā Talsi-Ventspils?Man 2 sezonas nav pieteicies bonuss,ko var likt uz sviestmaizes.Braucam uz mazirbi