Makšķerēšana jūrā

Zīlējot pēc vēja prognozēm, kas labāks varētu būt sākot no rītvakara.
Ja ūdens skaidrs, tad priekšrocība patreiz varētu būt bridējiem un tālmetējiem.
Tas tāds subjektīvs viedoklis sēžot pie datora, ne jūras krastā. :)
Bet pafantazēt taču drīkst, ne. Mans pagaidīs citus laika apstākļus.
11.oktobris 2018, 15:09 | links

Apstiprinu daddy teikto. Ātrums 5 zivis stundā. Citiem švakāk. Reņģe pogā ārā garneli 4:1. Nu jau brīdi saule, ka nenogriež to pašu necopi
11.oktobris 2018, 13:12 | links

daddy_j [11.10.18]: No drošiem avotiem - zivtiņa ir un pamazām ķerās ar ātrumu 5 butes stundā. Nekas dižs, bet kustība ir, zivtiņa ir jāpameklē. Ne asakas.
Devāmies meklēt.
11.oktobris 2018, 10:54 | links

No drošiem avotiem - zivtiņa ir un pamazām ķerās ar ātrumu 5 butes stundā. Nekas dižs, bet kustība ir, zivtiņa ir jāpameklē. Ne asakas.
11.oktobris 2018, 10:28 | links

Īzskatās šonedēļ tie, kas mīl siltuma komfortu un vēlas noķert silto laiku vairāk nekā zivi, nekas prātīgs nesanāks. Tā nu ir, visu vienlaicīgi nevar.....
11.oktobris 2018, 10:06 | links

Sūdīgi pagaidām. Miķeļa rajonā. Ir apmācies.
11.oktobris 2018, 09:43 | links

Jādomā, ka skaidrs laiks bija.
Zemgalē šorīt bez saules, ja tāds pie jūras, tad liela iespēja, ka vajadzētu būt.
11.oktobris 2018, 09:14 | links

tikko no irbes rezultāts nu dikti švaks.pus divos tinamies prom ,copmaņu bija daudz bet izskatījās ka visiem līdzīgi .laiciņš jau bija forš tikai ne priekš butes,jāgaiga vēsāks laiks .
11.oktobris 2018, 03:47 | links

Iskatās, ka tuvākās dienas Irbes šaurumam nu ļoti cerīgas!!! Piektdien atklāsim sezonu:) Tad ar ko sīkāk. Visiem ne asakas.
10.oktobris 2018, 22:54 | links

Nav jau tā, ka velku ar spoli vien, bet tad, kad visa aukla ar skābenēm apkārusues, bez variantiem arī spolei sanāk drusku slodze.
Man kautkādas lētās salmo spoles. Šis bija trešais gads un jau pagājušajā gadā ručka sāka ļodzīties tā, ka iznākums bija prognozējams.
Iepriekš lietotās godam nokalpoja kādus 8 gadus (pirktas pa ~5Ls/gb). Labprāt tādas pašas būtu iegādājies, bet neviena salasāma uzraksta nebija palicis.

EdgarsB, 10.oktobris 2018, 22:01

Tāpēc ieteicu to spoli, šobrīd viņu var Gardā pa EUR 13 (ar to 40% atlaidi pašlaik EUR 8) dabūt, ļoti laba, BAigars arī saka, ka jau n-to sezonu strādā. Labs variants, ja mēdz arī iedzert pie jūras, iedevu čomam paprovēt vienu tādu setup ar to kātu+spoli, arī patika.
10.oktobris 2018, 22:52 | links

Nav jau tā, ka velku ar spoli vien, bet tad, kad visa aukla ar skābenēm apkārusues, bez variantiem arī spolei sanāk drusku slodze.
Man kautkādas lētās salmo spoles. Šis bija trešais gads un jau pagājušajā gadā ručka sāka ļodzīties tā, ka iznākums bija prognozējams.
Iepriekš lietotās godam nokalpoja kādus 8 gadus (pirktas pa ~5Ls/gb). Labprāt tādas pašas būtu iegādājies, bet neviena salasāma uzraksta nebija palicis.
10.oktobris 2018, 22:01 | links

<
Tagad iet otrā sezona, gan kāts labs (tas 250g tests nedaudz par bomi pataisa, bet izturīgs), gan spole, bet spole vispār ir zelts šim modelim, ja godīgi, ir vieglāk tīt ar spoli nekā strādāt ar kātu, cope uzreiz ļoti patīkama. Fishingdiscount gan nedaudz cena tagad ir pacelta, bet Gards šobrīd ir atlaides Lineaeffe kātiem un spolēm 40%, pats tieši aizvakar paņēmu vēlvienu komplektu Gardā pa 18 eiro (kāts un spole bez auklas), ļoti iesaku.

bbw, 10.oktobris 2018, 20:32

Bomis labs, bet man patīk.
10.oktobris 2018, 21:53 | links

Pieņemams vējš, ir iespēja braukt - ir cerība.... Kad tad vēl...

juliuss, 10.oktobris 2018, 19:58

Iespējas braukt ir vērts izmantot.
10.oktobris 2018, 21:51 | links

bbw [10.10.18]: EdgarsB [19:31]: Man vezums ar zāli,2 smukas butes un nolauzta spoles ručka.
Kādas jūs spoles izmantojiet? Man kautkādas štruntīgas patrāpījušās.Pēc savas pieredzes ļoti varu ieteikt šo: http://fishingdiscount.lv/product/komplekts-butem-makskere-lineaeffe-adreatic-4-20-m-un-spole-vigor-5000/

Tagad iet otrā sezona, gan kāts labs (tas 250g tests nedaudz par bomi pataisa, bet izturīgs), gan spole, bet spole vispār ir zelts šim modelim, ja godīgi, ir vieglāk tīt ar spoli nekā strādāt ar kātu, cope uzreiz ļoti patīkama. Fishingdiscount gan nedaudz cena tagad ir pacelta, bet Gards šobrīd ir atlaides Lineaeffe kātiem un spolēm 40%, pats tieši aizvakar paņēmu vēlvienu komplektu Gardā pa 18 eiro (kāts un spole bez auklas), ļoti iesaku.
Ar Vigor spolēm točna jūrā ideāli, var tonnām zāles vilkt, smiltīs mest, nekas, ja iekrīt ūdenī. Man jau kādus 5 6 gadus iet. Izmantoju pat karpām kā spoda spoli. Pirku pa ~15 eur (vai latiem). 1 gultnis, lielas detaļas, nav kam lūzt.
10.oktobris 2018, 21:33 | links

andrel [10.10.18]: dadyboy [19:04]: nu kā sokās? pienāca ar tumsu?

Paldies

andrel, 10.oktobris 2018, 17:42Trīs vidējas trīs lapiņas laiks ir ideāls kurinu uguni un čekoju lampiņas reizēm uzķeras kautkadi netipiski jūras augi tādas kā garas virves bet ir okei
Teicu ka buus un buus veel :))
Gaidi :)
10.oktobris 2018, 20:46 | links

EdgarsB [10.10.18]: Man vezums ar zāli,2 smukas butes un nolauzta spoles ručka.
Kādas jūs spoles izmantojiet? Man kautkādas štruntīgas patrāpījušās.
Pēc savas pieredzes ļoti varu ieteikt šo: http://fishingdiscount.lv/product/komplekts-butem-makskere-lineaeffe-adreatic-4-20-m-un-spole-vigor-5000/

10.oktobris 2018, 20:32 | links

dadyboy [10.10.18]: nu kā sokās? pienāca ar tumsu?

Paldies

andrel, 10.oktobris 2018, 17:42
Trīs vidējas trīs lapiņas laiks ir ideāls kurinu uguni un čekoju lampiņas reizēm uzķeras kautkadi netipiski jūras augi tādas kā garas virves bet ir okei
10.oktobris 2018, 20:23 | links

Man vezums ar zāli,2 smukas butes un nolauzta spoles ručka.
Kādas jūs spoles izmantojiet? Man kautkādas štruntīgas patrāpījušās.

EdgarsB, 10.oktobris 2018, 19:31

Ar kātu nevelc, ja galā spainis zāļu un nevar vairs izkustināt. Pirms spoles aptin vismaz divas kārtas auklas ap rokas apakšdelmu un velc ārā tā, lai nav slodze uz spoli un badapātagas maiksti. Ja tev ir pītā aukla aizies kā nemetās. Izvilksi ārā pašu jūras velnu.
10.oktobris 2018, 20:04 | links

Skaidrs laiks - sūdīgs variants, bet ne bezcerīgs.

Domaataajs, 10.oktobris 2018, 19:46

Pieņemams vējš, ir iespēja braukt - ir cerība.... Kad tad vēl...
10.oktobris 2018, 19:58 | links

Skaidrs laiks - sūdīgs variants, bet ne bezcerīgs.
10.oktobris 2018, 19:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager