Man vezums ar zāli,2 smukas butes un nolauzta spoles ručka.
Kādas jūs spoles izmantojiet? Man kautkādas štruntīgas patrāpījušās.
Kādas jūs spoles izmantojiet? Man kautkādas štruntīgas patrāpījušās.
10.oktobris 2018, 19:31 | links
dadyboy [10.10.18]: nu kā sokās? pienāca ar tumsu?Nezinu kā citiem man pagaidām nulle
Paldies
andrel, 10.oktobris 2018, 17:42n
Paldies
andrel, 10.oktobris 2018, 17:42
edzuss2 [51m]: Uz tumsu vajadzeetu vinaam paraadiities!
Kas tev eesmaa?Vārīta garnele un izvilku no leduskapi piemirstus naktstārpus, vēl dzīvi. Kurinu ugunskuru lai nebūtu garlaicīgi to tumsu sagaidīt. Kaut vienu vajadzētu noķert, lai vismaz mājinieki neķircinātu...
andrel, 10.oktobris 2018, 17:22
andrel [10.10.18]: edzuss2 [11m]: Uz tumsu vajadzeetu vinaam paraadiities!Par maz piedavaajums... vajadzeetu obligati eedienkarti plasaaku bet nu uz tumsas sakumu zinu ka buus tev kaada plakanaa :))
Kas tev eesmaa?Vārīta garnele un izvilku no leduskapi piemirstus naktstārpus, vēl dzīvi. Kurinu ugunskuru lai nebūtu garlaicīgi to tumsu sagaidīt. Kaut vienu vajadzētu noķert, lai vismaz mājinieki neķircinātu...
edzuss2 [10.10.18]: Uz tumsu vajadzeetu vinaam paraadiities!Vārīta garnele un izvilku no leduskapi piemirstus naktstārpus, vēl dzīvi. Kurinu ugunskuru lai nebūtu garlaicīgi to tumsu sagaidīt. Kaut vienu vajadzētu noķert, lai vismaz mājinieki neķircinātu...
Kas tev eesmaa?
Vējšs ir ok jau sāk pavisam lūzt, bet plekstes ir kaut kur citur 0
andrel, 10.oktobris 2018, 17:04
Turpat Irbe 3h copes nav
einardins, 10.oktobris 2018, 16:43
Butei reņģe šogad negaršo?
Birzniece, 9.oktobris 2018, 07:38
Domāju ,ka cita lieta, pēdējā laikā daudz stipri vējainu dienu un parasti centrāltirgū pēc tam reņģu nav, bet saldētās nav īsti tas.
sapalens, 9.oktobris 2018, 09:59
arnox61 [08.10.18]: Watsap grupā ,,jūras makšķerēšana,, ir arī video par pirmajām 3 stundāmSveiki, vai varētu lūdzu kāds pievienot watsapp grupai "makšķerēšana jūrā"?