Vakarā uz jūru. Info būs rīt. Telefonā nevaru parasti sabakstīt, kas un kā. Varbūt izdodas.
21.jūlijs 2018, 16:01 | links
leonids [21.07.18]: Es no to tabor pa gabal.Pa dīv nedeļ,brūģs i noslaukts.Tagad skrien pa mēž ka brieds,tād diensmaks ven sanāk.No vēl drošākiem avotiem zināms,ka Kolkā ūdens+24grādi,butei daudz par siltu.Nenocietos vakarnakt provēju.0 apaļš cipars.Paldies par info
edzuss2 [25m]: mini_Me [Vakar]: Neesmu jūrā copējis,man šobrīd citas prioritātes.
leonids, 20.jūlijs 2018, 11:42
No drošiem un savu kompetenci ne reizi vien pierādījušiem avotiem iegūta visnotaļ ticama informācija, ka leonidu mēs kādu laiku uz to liedag' smilkt neredzes, vo - šamais ir pievienojies džakiņ taboram un katr dien las' to melllen. Šamais sakot, ka to melllen ir ta ka brūģs, vo! Jaunajiem Grabja fīderkātiem un pāris kompota burkām toč sanāks!Un.....!??
Ko tu ar to gribēji pateikt!?
Cikvēks strādā un pelna naudu!Pilsētniekiem to nesaprast, laukos tā daudziem ir vienīgā izdzīvošanas iespēja. Ātri 6 7ned laikā ap 2k sapelnīt, lai bērnus varētu palaist skolā..
Aigarsbergs, 21.jūlijs 2018, 12:06
edzuss2 [21.07.18]: mini_Me [Vakar]: Neesmu jūrā copējis,man šobrīd citas prioritātes.Pilsētniekiem to nesaprast, laukos tā daudziem ir vienīgā izdzīvošanas iespēja. Ātri 6 7ned laikā ap 2k sapelnīt, lai bērnus varētu palaist skolā..
No drošiem un savu kompetenci ne reizi vien pierādījušiem avotiem iegūta visnotaļ ticama informācija, ka leonidu mēs kādu laiku uz to liedag' smilkt neredzes, vo - šamais ir pievienojies džakiņ taboram un katr dien las' to melllen. Šamais sakot, ka to melllen ir ta ka brūģs, vo! Jaunajiem Grabja fīderkātiem un pāris kompota burkām toč sanāks!Un.....!??
Ko tu ar to gribēji pateikt!?
Cikvēks strādā un pelna naudu!
mini_Me [20.07.18]: Neesmu jūrā copējis,man šobrīd citas prioritātes.Un.....!??
No drošiem un savu kompetenci ne reizi vien pierādījušiem avotiem iegūta visnotaļ ticama informācija, ka leonidu mēs kādu laiku uz to liedag' smilkt neredzes, vo - šamais ir pievienojies džakiņ taboram un katr dien las' to melllen. Šamais sakot, ka to melllen ir ta ka brūģs, vo! Jaunajiem Grabja fīderkātiem un pāris kompota burkām toč sanāks!
Neesmu jūrā copējis,man šobrīd citas prioritātes.
Bez atļaujām pa liedagu dragāt nedrīgst vispār, bet es runāju par nac. parka robežu, kas robežojas un iezīmēta ūdenī. Cik saprotu šajā teritorijā nozvejas darbus un saimniecisko darbību nedrīgst veikt vispār.
Pravietis, 19.jūlijs 2018, 11:41