Es to "atvodu" esmu pāris reizes provējis un trojņiks bieži vien ir kaut kur aizcemmerējies galvas rajonā no ārpuses. Tas arī liekas ir tas, kas nodrošina biežāku realizāciju.
o.
o.
16.maijs 2018, 13:23 | links
Tonis [15.05.18]: Īpaši nevaru izpraprast tās ķēdītes maģisko lomu,manuprāt īsa mono 5-6 cm (0,35-0,45 mm) pavadiņa nebūs sliktāka...Tieši tā! Tā fiška nav pašā ķēdītē, bet gan tajā, ka āķis tiek biku tālāk novirzīts no šūpiņa, kas ņemot vērā vējenes garo knābi, veicina rezultativitāti. A ķēdīte tā ir vai fļuriks vai kas cits, domāju, ka nav būtiski. Tik tad es liktu 0.30 toč. Lai droši.
Paldies.Trīsžuburi kā reiz liku uz pluda ar garneli.Ķēdīte labi palīdz, tik kur viņu dabūt?Mājās biju vecu atradis,bet ik palaikam trūka pušu.
ilmiks, 15.maijs 2018, 20:54
Šodien pabūts Pāvilostā - plānā bija patrankāt buļļus, bet abi moli slēgti un netiek virsū. Info priekš citiem.
Bet pie jūras feini - ozons saelpots un izstaigājos. Copeni tā arī neizņēmu no mašīnas.
Jābrauc būs uz Liepāju tuvākajās dienās.
edzuss2, 15.maijs 2018, 20:12
Īpaši nevaru izpraprast tās ķēdītes maģisko lomu,manuprāt īsa mono 5-6 cm (0,35-0,45 mm) pavadiņa nebūs sliktāka...
Tonis, 15.maijs 2018, 22:25
ilmiks [15.05.18]: Kādu āķi labāk likt?Pagājšgad liku mazu trīsžuburi,bet daļa velkot nokratījās.Āķa izmēram nav tik liela nozīme, bet asumam gan. Un...nekautrējies starp šūpiņu un āķi pa vidu ielikt nelielu ķēdīti. Realizācija ļoti būtiski uzlabojas!
ilmiks [15.05.18]: Kādu āķi labāk likt?Pagājšgad liku mazu trīsžuburi,bet daļa velkot nokratījās.Galvenais asu. Lielākā daļa tāpat vai nu nokratās, vai neuzsēžās!
Paldies visiem copes brāļiem par piedāvājumiem,bet
laikam jau esmu sarunājis.Ja to garo sūsu noķeršu,tad atzīmēšos...)Esmu pārliecināts,ka noķeršu ne vienu vien...Tā kā ne asakas un tiekamies pie ūdeņiem..
Tonis, 15.maijs 2018, 16:56
sestdien bijām Pāvilostā,mērķzivs bija menčuks. Jūra bija ideāla,vilnis mazs,taču menca klusēja.Ieraudzījām vējenes nedaudz pie bojas uz Akmensraga pusi,dziļums tur bija 22. metri.Mēģinājām ar spiningu,taču bija daži uzsitieni un tas viss.
ivarsods, 13.maijs 2018, 22:22