Makšķerēšana jūrā

Ceturtdien no rīta braucu uz butēm. Varbūt ir vēlēšanās kādam pievienoties?
naaburgs777@inbox.lv
14.novembris 2017, 14:34 | links

Info par brētliņu. Var nopirkt Kauguru tirgū. Tas tiem kas gar Jūrmalu uz jūru laiž.
14.novembris 2017, 10:05 | links

par tām barotavām . . .
Esmu licis slīdošo atsperi virs āķa un svina, pilnu ar viskautko-reņģugalvāmastēm vai vistu atgr., kad uz mola Liepājā ķēru bullīšus. Viss Ok, loms palielinās, bet tikai noraušanas iespējas arīdzan :((
Kolēģis atkal darīja tā, mala mājās to pašu viskauto kopā ar vistu atgr. un tad pa saujai to massu tur lejā, rezultāts protams krietni labāks un apraušanas tik cik svins iesprūst, to vēl cerība atsvabināt, bet ar barotavu pagalam . . .
No krasta, kad uz butēm, tur arī strādā, bet, ja nav zāļu :)) domāju ka nav sāstāsta ar kādu daudzumu apaug barotava ārā velkot!
Lai Jums, kolēģi, ne asakas aizraujošajā nodarbē!
14.novembris 2017, 08:15 | links

.....un pamostas haizivs instinkts, interesanti cik tālu bute jūt asins, barības smaržu...

Pravietis, 13.novembris 2017, 23:34

Trīc rokas, trīc kāti, kad velkam ārā butes māti :)
13.novembris 2017, 23:53 | links

.....un pamostas haizivs instinkts, interesanti cik tālu bute jūt asins, barības smaržu...
13.novembris 2017, 23:34 | links

tik ļoti labi smaržo , ka zivij sagribas papētīt kas tur tik labs ir.
13.novembris 2017, 23:23 | links

Jums neienāk prātā, ka nevis barotava dot copes efektu, bet gan tas, ka ēsma kustās pa gultni? ēsma kustās - pieiet butei pie deguna, tad kad bute ir mazkustīga, norakusies smiltīs ka tikai acis vien ārā.

Bebrs, 13.novembris 2017, 23:19

Zivis jūt arī aromātu. To ka, ik pa laikam jāpavelk ēsmu, sevišķi vēsā ūdenī arī zinām :)
13.novembris 2017, 23:23 | links

Jums neienāk prātā, ka nevis barotava dot copes efektu, bet gan tas, ka ēsma kustās pa gultni? ēsma kustās - pieiet butei pie deguna, tad kad bute ir mazkustīga, norakusies smiltīs ka tikai acis vien ārā.
13.novembris 2017, 23:19 | links

Tā jau arī daru, ar galvam un astēm.....
13.novembris 2017, 23:15 | links

Pāris reizes esmu meģinājis vienkārši pie svina piekabināt plastmasas barotavu ar ķidām, taču vēlamo rezultatu neesmu noverojis. Mēģināšu sasmalcināt līdz maltās gaļas frakcijai.

Pravietis, 13.novembris 2017, 23:07

Es parasti lieku klāt arī galvas, astes, utt. Varbūt, ka iekšas vien nepatīk
13.novembris 2017, 23:12 | links

Pāris reizes esmu meģinājis vienkārši pie svina piekabināt plastmasas barotavu ar ķidām, taču vēlamo rezultatu neesmu noverojis. Mēģināšu sasmalcināt līdz maltās gaļas frakcijai.
13.novembris 2017, 23:07 | links

Šovakar varēja karināt uz āķa kautvai kazragu fileju,cope žēlīga.No atraktoriem vislabāk man strādāja lašveidīgajiem domātais.Tā konsistence un iepakojums līdzīgs padomju laika slēpju ziedei,smaržo pēc sastāvējušas brēčas.Tam ir viens būtisks mīnuss-pirmās divas dienas ķeras tikai sīkās,kaimiņi tai pašā laikā vilka normāla izmēra butes.Esmu mēģinājis zieķēt to draņķi mazākos daudzumos,rezultāts nav atkarīgs no daudzuma.Pēc pāris dienām ķeras aktīvāk un rupjākas,cik saprotu,tad tas jūrā ir pavēdinājies.Reizi 2 nedēļas ar to noķēpāju sistēmas un svinus.Šogad neesmu lietojis,pamēģināju pagatavot ķiploku atraktoru šķita,ka strādā,uz šo brīdi esmu sapratis,ka atraktorus lietošu iedzīts izmisumā,ka citiem ir-man nē.
13.novembris 2017, 23:05 | links

Es liktu nevis kā teritorijas iebarošanai, bet tomēr sistēmu klāt un ne ceturto barotavu. Kad uz neko neķeras, šis bieži vien strādā un nekas, ka aiznes sāniski, jāatstāj vieta, lai nesapinas ar citām. Vienā copes reizē pa kreisi aiz Ovīšu bākas to visu man vairākas reizes pat izmeta krastā. Bet ja bute galā, tad kāda starpība ...
13.novembris 2017, 22:55 | links

Tad jau iznāk, ka ja nav liels vilnis un straume var izmantot ceturto kātu ar torpēdu un iebarot zināmu copes teritoriju.....

Pravietis, 13.novembris 2017, 22:42

mēģināt, protams, to var.
13.novembris 2017, 22:45 | links

Pie švakas copes ar barotavu keras labāk. Distance, protams ir mazāka, un uz straumi arī vairāk velk prom.
13.novembris 2017, 22:44 | links

Tad jau iznāk, ka ja nav liels vilnis un straume var izmantot ceturto kātu ar torpēdu un iebarot zināmu copes teritoriju.....
13.novembris 2017, 22:42 | links

Barotavai ir viens būtisks MĪNUS! Tālu neaizmetīsiet.

urmaas, 13.novembris 2017, 22:24

Barotavai viens liels pluss, bute panāks tuvāk.
13.novembris 2017, 22:26 | links

Barotavai ir viens būtisks MĪNUS! Tālu neaizmetīsiet.
13.novembris 2017, 22:24 | links

Šo variantu var lietot, kad slikti ķeras. Izmantojam kantainās 80,90g barotavas ar svinu. Papildus svinu neliekam. Ja ir iespēja, novieto šo makšķeri atsevišķi, jo parasti aiznes sāniski. Aromāta dēļ bute pati atrod. Bet ir viltus copes, kad grūsta barotavu.
13.novembris 2017, 22:20 | links

Diametr, esmu mēģinājis ar reņģu ķidām, bet tad ir savas grūtības, reņģes ķidas neskalojas ārā no barotavas. Barotavu ar lodi tālu neaizmetīsi, it sevišķi pretvējā. Es neesmu bridējs, tadēļ strādāju ar garajiem kātiem, 5,0m un nedaudz zem. Lietoju garenos lāses veida svinus ar plakano dibenu un garu spuru virspusē no sākuma līdz beigām, ap 12 cm. garumā. Priekšējā lidojošā daļa smagāka, aizmugurējā pavisam smaila, sākot 140 - 175 gr. ( Professional lead sinkers, Salmo firma). Ļoti labi planē tālumā, man šķiet ka šobrīd viņi ir līderi iemešanai tālumā. Viegli izvilkt, nevibrē pa dibena reljefa viļņiem, neķerās aiz zālēm. Iesaku, pamēģini. Ļoti līdzvērtīga ūsaiņiem, ļoti labi pretojas straumēm un pavilkt uz savu pusi ir daudz vieglāk nekā ūsaini. Nepanesu piramīdas.
13.novembris 2017, 21:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager