Nav slikta barība ar ķiploku aromātu aukstam ūdenim karpai, breksim. Ārzemēs jūrā arī izmanto fīderi ar barotavu, pie mums barotavu ar reņģu ķeskām
13.novembris 2017, 21:21 | links
Ķiploku tad, ja nav Ķīnā audzēts, man liekas, ka tiem švakāks aromāts.
diametrs, 13.novembris 2017, 20:41
Diametr, garneļu tieši aromatizētāju neesmu redzējis, bet krabju gan. Es redzēju pa 15 Eur, paostīju, elpu aizsita ciet.......nepirku, jo mana pieredze ar ķīmiju un citām zivīm ir stipri negatīva. Nekas nav labāks par naturālu produktu un kulinārijas garšvielām, vanilīnu, anīsu, šafrāns un tt. Gaidīšu no tevis apstiprinājumu tam, ka tiešām ir precīzi garneļu aroms un vai esi sajutis jūtamu efektu viņu izmantojot.
Pravietis, 13.novembris 2017, 17:20
Ceru ka šaj paaudzei kas paliks
kazimirs, 13.novembris 2017, 20:06
Kādreiz krievu saitos lasīju ka karūsas arī ķer uzpilinot veselai rupjmaizei 1 pilienu dīzeļdegvielas un to samīcot. Esot fantastisks rezultāts. Mēģinājis neesmu. Domāju ka WD 40 pēc aromāta ir tā pati petroleja.
tevocis, 13.novembris 2017, 19:32
Pravietis [13.11.17]: Diametr, garneļu tieši aromatizētāju neesmu redzējis, bet krabju gan. Es redzēju pa 15 Eur, paostīju, elpu aizsita ciet.......nepirku, jo mana pieredze ar ķīmiju un citām zivīm ir stipri negatīva. Nekas nav labāks par naturālu produktu un kulinārijas garšvielām, vanilīnu, anīsu, šafrāns un tt. Gaidīšu no tevis apstiprinājumu tam, ka tiešām ir precīzi garneļu aroms un vai esi sajutis jūtamu efektu viņu izmantojot.Jūs visi to nopietni?:)