Ja nu kāds rītdien vakarpusē domā laist uz to butt uz to nakts cop' no Rīgas, es labprāt piemestos uz asītes. Savu daļu degvielai piemetīšu, kafiju vai cepumu, kas nu kuram tuvāks, ar uzsaukšu.
8.oktobris 2017, 21:16 | links
Asais72 [08.10.17]: Kā ir ar to saldēto reņģu no maxim, ir vērts tērēt naudu?saldēto
Patreiz ap Jelgavu mazliet līst, bet Liepājā saule spīd ar maziem mākonīšiem, vējš gan tāds pacietāks izskatās pludmalē. Tas no webkameras.
Domaataajs, 8.oktobris 2017, 11:26
Vienīgā problēma, ka šobrīd ap Jelgavu nav jūras...
Asgaards, 8.oktobris 2017, 14:46
Domaataajs [08.10.17]: Patreiz ap Jelgavu mazliet līst, bet Liepājā saule spīd ar maziem mākonīšiem, vējš gan tāds pacietāks izskatās pludmalē. Tas no webkameras.Liepājā mainīgs, gan lietus, gan saule. Vējš nežēlīgs, jūra putās.
Patreiz ap Jelgavu mazliet līst, bet Liepājā saule spīd ar maziem mākonīšiem, vējš gan tāds pacietāks izskatās pludmalē. Tas no webkameras.
Domaataajs, 8.oktobris 2017, 11:26
Varētu uztaisīt tādu projektu, kur kameras pie ejošākajām copes vietām pie jūras ir, kur arī varētu jūru redzēt + vēl vēja mērītājus.
Tad internetā varētu skatīties, kur braukt copēt.
truksis, 8.oktobris 2017, 11:12
edzuss2 [08.10.17]: Varētu uztaisīt tādu projektu, kur kameras pie ejošākajām copes vietām pie jūras ir, kur arī varētu jūru redzēt + vēl vēja mērītājus.Un vel pa nĕģerim klat pie katras kameras kurś lidz olam iebridis mirkst un raksta par straumes stiprumu un zâļu esamību! Nepalieciet smieklīgi!
Arī es esmu par tādu lietu!
Visiem kuriem tas interesētu varēto ko tādu noorganizēt.
Varētu uztaisīt tādu projektu, kur kameras pie ejošākajām copes vietām pie jūras ir, kur arī varētu jūru redzēt + vēl vēja mērītājus.
skiperis [08.10.17]: Paziņas šobrīd copē Lūžņā - katram pa kādām 6 laba izmēra butēm esot. Vējš mugurā, vilnis baudāms, straumes un zāles nav. Tikai tas lietus...Līdzīgi ar Mazirbê.