paldies
15.septembris 2017, 18:45 | links
fismens [15.09.17]: taisos svedien un pirmdien uz butem kas notiek ar Ventspils molu nekad neesmu bijis parast copeju no Venspils lidz KolkaiCopeet tur var. Un kjeraas ok. Bet diez gan neerti uz tiem akmens blukiem.
Kāds ir uz butēm bijis Saulkrastu pusē,var pastāstīt kā tur copējas?
Arturx, 15.septembris 2017, 18:04
mini_Me [15.09.17]: Doma šogad startēt...Pāldies par precizējumu :)
Varbūt kāds zina - kā ir ar tiem zābakiem? Nav man tādi līdz celim... Ar brienamo nelaiž uz starta? Nu domāju piemēram lenti ap celi apsien lai tiesneši var redzēt ka nebrien dziļak...
rzelts, 15.septembris 2017, 12:50
Nolikumā skaidri norādīts: 5.4 Makšķerēšana notiek no krasta ar iebrišanu ūdenī, cik atļauj garie zābaki (aizliegts izmantot brienambikses, hidrotērpus, hidrokostīmus, u.c.).
Kur var dabūt brētliņas šajā laikā? Tukuma tirgū nav? Varbūt kkur pa ceļam no Tukuma uz jūru var dabūt? Kā izskatās rīt, biku bùs vējš pierimis. Jāmēģina būs kādu buti piemānīt?
Nauris0404, 15.septembris 2017, 12:37
Doma šogad startēt...
Varbūt kāds zina - kā ir ar tiem zābakiem? Nav man tādi līdz celim... Ar brienamo nelaiž uz starta? Nu domāju piemēram lenti ap celi apsien lai tiesneši var redzēt ka nebrien dziļak...
Doma šogad startēt...
Es parasti pie jūras necopes brīdī naktī neguļu. Nēsāju makšķeres, utt. Ir bijis, kad ieraugu - gulošajiem gar kājām pastaigājas lapsa un osta zeķes, pārbauda, vai kaut kas nav nočiepjams
diametrs, 15.septembris 2017, 10:02