Veči labāk pastāsta kā sokas no Liepājas līdz Ziemupei
15.novembris 2016, 21:23 | links
Sveiks Urmaas.
Varbūt neesi tik drošs, ka mums tādu kātu nav. Uzzvani Einim.
soks, 15.novembris 2016, 19:24
fideri man ir, bet prieks juras parak serpi. plus garums 3.9m, kas ir bik pa isu, ja jamet tala distance.
tagad skatos katalogus un hwz. neka 5m, viegla un ar lielu testu nemaz nav.
mailite, 15.novembris 2016, 15:14
Man šitāda jau ilgu laiku godam kalpo, tieva, var labi satvert un ieplivināt ar labi var, kā arī copīte saskatāma. Vai tad tiešām 5metrigo vaijg:)Ne asakas.
Salmo / Salmo Makšķere Diamond CARP (3041-390)
seedoo, 15.novembris 2016, 19:39
fideri man ir, bet prieks juras parak serpi. plus garums 3.9m, kas ir bik pa isu, ja jamet tala distance.
tagad skatos katalogus un hwz. neka 5m, viegla un ar lielu testu nemaz nav.
mailite, 15.novembris 2016, 15:14
varbut ne taja topika, un tomer.
vajag piepirkt juras katu - no krasta uz donku. no savas mazas pieredzes, ne isaku par 4m un tos juras bomjus ciest nevaru - viens jau ir un jutos, ka stroika pastradajis.
kadi ieteikumi? karpinieki? budzets max 100 eur.
Es te pāris gadus atpakaļ uz viena veikala slēgšanu iepirku divus trīsdaļīgos lētā gala karpiniekus. Ir pat ļoti ok. Man tie bomji ar nepatīk un fīders vismaz man patīk tikai dienas copē, a pa nakti parasti labāk uz cietajiem uzsēžas bute. Varbūt tāpēc ka sevišķi nevaktēju parasti pa nakti
mailite, 15.novembris 2016, 14:54
vajag piepirkt juras katu - no krasta uz donku. no savas mazas pieredzes, ne isaku par 4m un tos juras bomjus ciest nevaru - viens jau ir un jutos, ka stroika pastradajis.