Es tak teicu čībinieku izgājiens:) joprojàm gaidu viendienīšu citātus par kuriem nāk smiekls manos komentaros!!! Es par saviem vardiem jau no 90tiem otvečaju. Tā kā sarosieties! Ne asakas, foruma uzturētājiem!
seedoo, 15.oktobris 2016, 21:46
Man jau likās , ka kritiskās dienas būs beigušās, bet klāt nākusi arī bravūra, izskatās, ka ir saasinājums... bet, ja paskatās debesīs, tad saprotams kāpēc!
...nu jau tas paliek kaitinoši, šeit cilvēki dalās pieredzē un negrib lasīt viena neapmierināta indivīda komentārus ...
Šeit taču neviens neņirgājas par tavu jūras copes izpratni, bet uzņem to ar izpratni...
p.s. Sliktas ziņas, jo izskatā, ka vējš nemainīsies vismaz nedēļu, līdz ar ko viens otrs netiks uz jūru, bet kas notiek ar cilvēkiem, kas nedabū to ko vēlas, var tikai iedomāties!
iesaku laiku izmantot lietderīgi, piemēram, uztaisīt makšķerēšanas kāta rokturim pumpiņas, lai nākamo reizi, kad brauksiet uz jūru "gondonēties" varētu.... nu jūs jau paši zināt ko!!!
ne asakas un arī visu pārējo
p.s. ... noņem nost "kroni" biji taču normāls vecis, vismaz pēc atskaitēm spriežot
KU-KU, 15.oktobris 2016, 22:11
Narmla i nomiršu!
seedoo, 15.oktobris 2016, 22:18[/quote]
Ak jaa par šodienas copi kas man bija info iegajied. Varu nocitet . Ka ja Lronids mineja Kolka sausa, zemak lidz Maxirbei ar krupim lidz vederam , ap Irbes ieteku un zemak saakas kustuba. Neviens par Ķesteriem neiekomenteja, atvainojos ja vietejos aizķeru. Jamekle ir dziļākas vietas. Un jaa kruta ja nogulda bomi uz slīpā un uzkar zvaninju. Bērnības garša kā nekā. Visu jaunedēļu varēs ar šīm izvirtībām nodarboties. Jūra lutina ar zelta rudeni. Ja jut ka bars ar butt ir apakšā pamēğinidt džigu ar gou end stop metodi . Uz džiga naživku un uz pfidkšu. Tas tas par šo to sp šo prognozi. Gribat zinat kur velk caur Pm.
P.s. Nekad un neviena sadaļā nēsmu personigi nevienu aizskaris. Riiebjas kas ņirgājās par tiem kad nav vietejie juras aborigeni. Un katru reizi to piebilstot no sevim nreko kopeja artava neieliek.
Ne asakas.
15.oktobris 2016, 22:29 | links