Mikeltornis. No 00-03 uz trijiem viena bute. Ekstremaals pasaakums.Veejs kaatu rauj no rokaam aaraa. Zaale nav, 120 piramiida tur. Jaameklee aizveejs.
8.oktobris 2016, 08:40 | links
Duxxx,stikla desu var garšot arī mājas. :) Pēc tava komentāra ,var saprast,ka cope otrajā vai trešajā plānā. :))Ja nopietni,tad Saraiķos ir forša vietiņa.
daugavietis, 7.oktobris 2016, 23:47
No rīta laidīsim medīt kādu buti.Tad jau manīs kas no tā visa sanāks un kā beigsies.Zinu vienu,cope jūrā ir super!Ne asakas pārējiem drosminiekiem!
Asais72, 7.oktobris 2016, 19:51
Šonakt ir nolēmts aizlaist pēc būtem uz līci. Skatoties prognozi, izskatas ka nebūs tik slikti līča piekrastē. Varbūt kads zin kas notiekas Tūjas piekrastē?
lamprey, 7.oktobris 2016, 15:13
Sveiki. Vai kads man ka iesacejam var ieteikt kur sonakt varetu meginat nokert kadu buti? Paldies jau ieprieks
Coaster, 7.oktobris 2016, 20:38
kadi viļņi kolka nezin kac
gaituks, 7.oktobris 2016, 12:08
Esmu atgriezies dzīvs,acis vietā,nelietis vilnis iešļāca ūdeni pakaļā.10gab skaistas butes spainī,vienu palaidu,lai pasauc mammu,vēl meklē.5gab sadabūju uzreiz,vēl saule nebija nočūkstējusi ūdenī.Krēslā-nekā.Tad atgriezās nikns NordOsts,sadabūju vēl 6,par vienu no tām jūs zināt.Sestdien vējš vairāk A nekā ZA,no zvejnieku ceļa uz Lieljūras pusi varētu būt nosacīts aizvējš,straume būs nikna.100gr,,kaķis,,grunti turēja ar grūtībām.Domātāj,paldies,paskatīšos pie izdevības.Uz vietas esot,man vienkāršāk aiziet līdz kāpai(70m),sētā būdams,paklausos cik skaļš ir mežs un jūra aiz tā.Vairumā gadījumu laižu prom uzRagu vai Lieljūru.
leonids, 6.oktobris 2016, 23:30