Šovakar Ventspils pusē jūra mierīga , laiks ideāls, nolēmu atklāt sezonu- divās stundās 7 butes, ēda gan reņģi, gan garneli.Butes jau forši biezas.
12.augusts 2016, 23:20 | links
Kāds varbūt var iemest ebay linku uz tiem nemirgojošajiem? Citādi tikai pēc apraksta daudziem ir rakstīts steady green, bet reāli sanāca aplauzties, jo atnāk tā pat mirgojošais.
Hamurapi, 12.augusts 2016, 16:04
Gaišās šķiltavu diodes kalpo labāk,redzamākas.Es tās stiprinu ar gumijas uzpirksteņiem,reizes 3 astotniekā aplieku ap spici,turas labi,slapjā laikā kontakts zūd,jūras sāļais ūdens dara savu.Pagrozu baterijas,strādā atkal kādu laiku.Protams ar fosforiņiem mazāka noņemšanās.Uzšo brīdi ir ķecerīga doma,ja viss ir man labvēlīgs-lai Neptūns ir devīgs.Atrakstīšos rīt.
leonids, 12.augusts 2016, 12:41
Man ir mirgojošie un nemirgojošie. Mirgojošos kaut kā labāk var redzēt. Un nemaz tā uz nerviem nekrīt. Nav tik traki. Man ir arī spīdoši "jāntārpiņu" gumijas turētāji, arī nav slikti, jo šitie ķīniešu signalizatori ne vienmēr labi darbojas, nav kontakts, utt.
Ļoti labi ir led zila lampiņa ar baterijām no šķiltavām. Ļoti labi un tālu var redzēt. Ar izolācijas lentu pietin pie spices. Ļoti lēti - no lētas šķiltavas izskrūvēt.
diametrs, 12.augusts 2016, 10:50
A ja spicīte no viļņiem šūpojās, nav tā, ka signalizators visu laiku rāda copi ?
turbo, 12.augusts 2016, 11:05
runa , ka ne. Mirgojošie kādreiz Jelgavas tirgū copes kioskā esot bijusi. pats neesmu skatījis, iztieku ar parastajiem vai ar pārmetienu 15-30 minūšu robežās.
Domaataajs, 12.augusts 2016, 11:10
Man ir mirgojošie un nemirgojošie. Mirgojošos kaut kā labāk var redzēt. Un nemaz tā uz nerviem nekrīt. Nav tik traki. Man ir arī spīdoši "jāntārpiņu" gumijas turētāji, arī nav slikti, jo šitie ķīniešu signalizatori ne vienmēr labi darbojas, nav kontakts, utt.
Ļoti labi ir led zila lampiņa ar baterijām no šķiltavām. Ļoti labi un tālu var redzēt. Ar izolācijas lentu pietin pie spices. Ļoti lēti - no lētas šķiltavas izskrūvēt.
A ja spicīte no viļņiem šūpojās, nav tā, ka signalizators visu laiku rāda copi ?
turbo, 12.augusts 2016, 11:05
Neies jau te līdz piektdienai gaidīt :))
turbo, 12.augusts 2016, 09:47
Nu kam darbs netraucē brauc ātrāk ;)
Tik nodod atskaiti kā gāja ;)
rzelts, 12.augusts 2016, 10:15