Askold. Nu neesmu es ļauns. :) Zivis ari daudz uzturā nelietoju. Man vairāk gaļa garšo. :)
19.oktobris 2015, 22:35 | links
Personīgi man mājās pietiek ar 3 kg. Divas reizes nocept. ja vairāk tad dūmā iemest, bet katram jau savs viedoklis šajā lietā.
Domaataajs, 19.oktobris 2015, 22:18
A mož vienkārši atcelt normu? Izņemot akmens butes? Lai tak kampj, kurš un cik grib, ja jau tās kā dubļi ir?
Domaataajs, 19.oktobris 2015, 22:29
Mini_Me. Nesaskatu tur nekā nosodoša. Jo ne MRK pieņēma bušu normu. Manu viedokli jau dzirdēji. :)
Tev personīgi cik kg bušu vajag, lai paēstu?
Man personīgi pietiek, ja sezonā aizbraucu dažas reizes. Pēc katras copes varu apēst pa 3-4 butēm. Vairāk man neprasās.
Copēt braucu, lai atpūstos, nevis, lai visus radus/draugus/kaimiņus apgādātu ar svaigām zivīm! :)
Nu nav tev piemērota kūpinātava aukstam kūpiņam, tāpēc arī esi tik MRKveidīgi pareizs un ļauns.
Bet man ir. To bez 35-40kg nav vērts kurināt iekšā.
Bet tā garša gala rezultātā... Mnnnn... Un, pie tam, ilgtermiņā... Mnnn...
urmaas, 19.oktobris 2015, 22:26
Askold(mini_Me). Taimiņu LV upēs ari esot kā dubļu. Bet nezkāpēc vairums neatbalstija MRK ierosinājumu atļaut makšķerniekam vulgaris vienu paturēt lomā! Par butēm runājot. Mēs neiespringām apšaubīt atļautā loma kg. Tā kā nevajag muciņas mūsu virzienā ripināt. :)
urmaas, 19.oktobris 2015, 22:07
Bračiņ. A pēcpuse ar bušu taukiem neaizlips? :D
Es nezinu kur var likt 10kg butes. Ar tām pietiktu noēsties paprāvai ģimenei un vēl ciemiņiem. Bute kā jebkura cita zivs pēc atsaldēšanas nav ēdama. Tas ir mans subjektīvais viedoklis.
urmaas, 19.oktobris 2015, 22:12
Askold(mini_Me). Taimiņu LV upēs ari esot kā dubļu. Bet nezkāpēc vairums neatbalstija MRK ierosinājumu atļaut makšķerniekam vulgaris vienu paturēt lomā! Par butēm runājot. Mēs neiespringām apšaubīt atļautā loma kg. Tā kā nevajag muciņas mūsu virzienā ripināt. :)
urmaas, 19.oktobris 2015, 22:07
Es te jūs nedaudz pārtraukšu. Sēžam ļūžņā ,no 19:00. Man kādas 20 kolēģim kādas 30 tas ir iesaitot atlaistās, izmērs visāds bet vairāk jau ņemamās, bute tuvu krastam, ēsma garnele un brētliņa. Tā lūk...
turbo, 19.oktobris 2015, 22:05
Ja jau tā kā dubļi, tad kāpēc pie mums vienas reizes limits 10kg?
Domaataajs, 19.oktobris 2015, 21:50
Vesela strēmele ar murgiem, bet atskaites kā nav, tā nav. Beidziet mēslot forumu to var darīt arī citos portālos (tas par kapeikas skaitītājiem un bla bla bla)
endyz, 19.oktobris 2015, 21:51