Pats gan vēl neesmu licis, bet domāju ka forši viņi būtu burkās ar tomātu mērci vai eļļu un aparātā zem spiediena, lai asakas pazūd. Vienīgais problēma viņiem zvīņas dabūt nost.
Ķeras līdz gaisa temperatūra sāk krist zem 10 (apmēram) grādiem. Ir ķerts arī novembrī, protams, nav spaiņiem, bet pāris kilogramus nolasīt var. Uz mola tagad kādu mēnesi visi kāsīs, daudz un lielus, tad paliek mazāki izmērā un apjomos, līdz ar ko jāmeklē mazāk populāras vietas.
Bet kur viņus likt - no bičokiem sanāk dievīgas zivju kotletes, fileju nost, pārējo pāri plecam, samalt, saldo krējumu klāt, visas pārējās piedevas pēc vēlmēm un gastronomiskās izklaides var sākties.
Brauciet un ķeriet - pietiks visiem. Mazāk izēdīs vējenēm ikrus.
andriskkk, 27.aprīlis 2014, 15:56
27.aprīlis 2014, 16:26 | links