Makšķerēšana jūrā

Sveiki visiem.vai kads ir bijis tuvakajas dienas pameginat kas notiek ar copi uz mola ventspili.ko nokrt ari var jeb klusums.paldies par Info
29.aprīlis 2014, 20:01 | links
 
Sveiki. Esmu dzirdejis kad ir izbraucieni uz copi juuraa. (Ne no krasta) Gribeeju zinaat vai kads no jums ir bijis un varbut varat iedot kaut kadus kontaktus kursh to piedaavaa? Un vispar pastastit kaut ko vairaak. Piemeram, kad labaak braukt un taa taalaak.
29.aprīlis 2014, 12:53 | links
 
paldies par info
28.aprīlis 2014, 23:07 | links
 
Cik es te esmu sapratis,auklu ne to plānāko,svinu tā,lai ēsma normāli nogrimst un kātu tādu,kāds pieejams,redzēju video,kur ar ziemas makšķerīti pat velk :D z-mols tas populārākais lkm...
28.aprīlis 2014, 22:39 | links
 
uz kādu kātu labāk ķert buļļus,auklu kādu un svinu.un kur labāk ķeras liepājā?
28.aprīlis 2014, 22:37 | links
 
A uz kaa keeraat mencas? Un vai daiveri bija ar baloniem vai bez?

pitonz01, 28.aprīlis 2014, 11:44[/quote]


Mencas ķēru uz džigu ,bet daiveri bija mednieki un protams ar trubiņām kā jau tas pienākās .Starp trijiem redzētiem viens bija braļukas kas atbraucis no Lietuvas .Viņu lomos redzēju tikai butes ,teicās ka šoreiz esot duļķains ūdens,man gan likās ka slapjš un auksts bet šiem pie kājas -esot pieraduši.
28.aprīlis 2014, 19:43 | links
 
Forši pavadītas 12 stundas pie jūras sestdien un veiksmīgi noslēgta bušu pavsara sezona! Uz diviem 150 butes. Paņemtas lielākās 30 gab(pilns spainis)kaut kur 8,5 kg, parējās peld jūrā. Izteikti plānas, ar retiem izņēmumiem. Izteikti laba cope naktī, 'pēc saulsrieta. Ēsma-reņģe, garnele.
28.aprīlis 2014, 18:02 | links
 
Šodien ielaidāmies jūrā paspiningot.Vējeņu vēl nemanījām un arī sastaptie daiveri apstiprināja ka nav manītas.Vispār vēl par aukstu ūdens,tikai 6.5 grādi bet lai pienāktu vējenes vajag par pāris grādiem vairāk.Mencas var paķert tīri labi tikai laiks šodien neļāva atvilkties no sirds.Ap pusdienu jau palika tīri ekstrīms pasākums un nācās maukt uz krastu.Krasta vilnis tāpat savu padarīja un piegāza puss laivu ar ūdeni-laivu sezona atklāta.:)

kutis, 27.aprīlis 2014, 20:21

A uz kaa keeraat mencas? Un vai daiveri bija ar baloniem vai bez?
28.aprīlis 2014, 11:44 | links
 
Šodien ielaidāmies jūrā paspiningot.Vējeņu vēl nemanījām un arī sastaptie daiveri apstiprināja ka nav manītas.Vispār vēl par aukstu ūdens,tikai 6.5 grādi bet lai pienāktu vējenes vajag par pāris grādiem vairāk.Mencas var paķert tīri labi tikai laiks šodien neļāva atvilkties no sirds.Ap pusdienu jau palika tīri ekstrīms pasākums un nācās maukt uz krastu.Krasta vilnis tāpat savu padarīja un piegāza puss laivu ar ūdeni-laivu sezona atklāta.:)
27.aprīlis 2014, 20:21 | links
 
šodien 4kg bullīši pa 4h! pirmajās divās ņēma kā traki,tad pa brīnumu apklusa uz brīdi!
27.aprīlis 2014, 20:16 | links
 
Nu ja filmēts tika Krievijai, tad blakus leišiem nākošgad gaidām arī citus tūristus :-) :-) :-)

tisrims, 27.aprīlis 2014, 07:06



Lai visi brauc un tos vellnus ķer ārā, tā tak ir sērga ne zivs, turklāt tik rijīga, ar ko traucē normālām zivim :(
27.aprīlis 2014, 19:30 | links
 
Zvīņas viņiem mazas un plānas, netērēju laiku un netīru, ja ir liels apjoms, tad nav vēlmes katru skrubināt. Nekad neesmu zvīņas sagaršojis, caur gaļas mašīnu cauri un ir gana labi. Tāpat arī autoklāvā konservos salaižot - domāju, ka zvīņas tur nebūs jūtamas, šogad tāds plāns ir - pamēģināt konservos. Vēl tikai jātiek līdz jūrai un jāsaķer spainis bičoku :)
27.aprīlis 2014, 16:28 | links
 
Pats gan vēl neesmu licis, bet domāju ka forši viņi būtu burkās ar tomātu mērci vai eļļu un aparātā zem spiediena, lai asakas pazūd. Vienīgais problēma viņiem zvīņas dabūt nost.
Ķeras līdz gaisa temperatūra sāk krist zem 10 (apmēram) grādiem. Ir ķerts arī novembrī, protams, nav spaiņiem, bet pāris kilogramus nolasīt var. Uz mola tagad kādu mēnesi visi kāsīs, daudz un lielus, tad paliek mazāki izmērā un apjomos, līdz ar ko jāmeklē mazāk populāras vietas.

Bet kur viņus likt - no bičokiem sanāk dievīgas zivju kotletes, fileju nost, pārējo pāri plecam, samalt, saldo krējumu klāt, visas pārējās piedevas pēc vēlmēm un gastronomiskās izklaides var sākties.

Brauciet un ķeriet - pietiks visiem. Mazāk izēdīs vējenēm ikrus.

andriskkk, 27.aprīlis 2014, 15:56
27.aprīlis 2014, 16:26 | links
 
Man viņas ēdienam nevajag,pašu procesu mācos.Pagaišreiz līdzi bija jūras kāts un parasts vidējais spinings,vot ar to ir kaifīgi pavilkt pat nelielu buti :)
pagaišnedēļ vēl nebija tik tuvu pienākuši,būs šonedēļ jāiet atkal
27.aprīlis 2014, 16:08 | links
 
Ir ķerts, ēst ēda, bet neko spilgti atmiņā nav palicis, ka būtu ļoti labi ēdušas.

Tagad gan no butes lielas jēgas vairs nav, plānas kā papīra lapas. Un bičokiem jau sen vajadzētu būt pie dienvidu mola vidus.
27.aprīlis 2014, 16:06 | links
 
Es gaidu kamēr pienāks tuvāk krastam,kaut kur ap d-mola vidu,pagaidām vēl kāda bute jāpatrenkā. Pie reizes vēlējos pajautāt,karūsu gabaliņus var likt uz buti?
27.aprīlis 2014, 16:01 | links
 
Ķeras līdz gaisa temperatūra sāk krist zem 10 (apmēram) grādiem. Ir ķerts arī novembrī, protams, nav spaiņiem, bet pāris kilogramus nolasīt var. Uz mola tagad kādu mēnesi visi kāsīs, daudz un lielus, tad paliek mazāki izmērā un apjomos, līdz ar ko jāmeklē mazāk populāras vietas.

Bet kur viņus likt - no bičokiem sanāk dievīgas zivju kotletes, fileju nost, pārējo pāri plecam, samalt, saldo krējumu klāt, visas pārējās piedevas pēc vēlmēm un gastronomiskās izklaides var sākties.

Brauciet un ķeriet - pietiks visiem. Mazāk izēdīs vējenēm ikrus.
27.aprīlis 2014, 15:56 | links
 
Kad vairs neķeras tad ar beidzas!
27.aprīlis 2014, 14:43 | links
 
Kads var ludzu pateikt, kad beidzas gdrundulju sezons?
27.aprīlis 2014, 14:12 | links
 
Pagāšgad bija stipri vēji un auksts laiks, es vienreiz tik biju 23.maijā copēju ziemas kombinzonā kādas 15 gb.dabuuju.
Parasti šovs sākas ap maija vidu.
27.aprīlis 2014, 10:29 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager