Vīri, kas jauns Kaņierī? Kā ar zivīm un ūdens līmeni?
25.oktobris 2025, 16:38 | links
Jaggermasta [23.jūl]: Laivas ir Ok.Man liekas ka tad iepriekš jau ar bija tie paši "enkuri" vai pat tie ir tie paši visticamāk. Bet paldies par atbildi!
Gan mazās, gan lielās.
Laivas ir mazāk, kā iepriekšējam apsaimniekotājam.
Enkuri nekādi, apaļie brezmžu diski.
Ilgāk par 6h nav nācies būt, nezinu vai ņem papildus € ja nav laicīgi atpakaļ
bio-r [19.jūl]: Kāds ir bijis pie jaunā apsaimniekotāja? Vai laivas ok, enkuri sakarīgi?Laivas ir Ok.
Betula88 [17.jūn]: CopeRix [16.jūn]: Cik es sapratu, nekas būtiski nemainīsies ne cenas ziņā(mazticams) , ne darba laikā... Solījuši, ka drīz būs plašāka informācijaPaldies par info! Vai zināms nr pa kuru var rezervēt laivu?

CopeRix [16.jūn]: Cik es sapratu, nekas būtiski nemainīsies ne cenas ziņā(mazticams) , ne darba laikā... Solījuši, ka drīz būs plašāka informācijaPaldies par info! Vai zināms nr pa kuru var rezervēt laivu?
+ sabiedrība iegūst koptu, uzpasētu un sargātu rekreācijas vietu, prātīgi un saimnieciski uzturētus resursus.
Protams, par “taisnīgu” samaksu atpūsties savā īpašumā!
BrunoL, 5.jūnijs 2025, 10:12
Kungi, tāc naivs jautājienc:
Kaņieris valsts publiska ūdenstilpe, tad kāds ieguvums visai Latvijas sabiedrībai no šī darījuma?
BrunoL, 4.jūnijs 2025, 16:55
kasparitto [28.mai]: Sveicināti!Pēc izsoles datiem ir jaunais apsaimniekotājs, bet pašlaik tik ar savām laivām, nekāds info cits nav vēl
Pēc neoficiālas informācijas, šodien it kā notiek izsole.
Vai kādam ir pieejama plašāka informācija par statusu Kaņierī?