Biju vakar ezerā no 11:00 - 18:00 pārbaudīju vecās labās vietas un ne bez grūtībām uz diviem paņēmām piecus mērus 53 ; 53; 54; 60; 67; cm. Copēja zivs uz vecajām vērtībām jo - zuriki . Labi jaunumi, ko pateica laivu izsniedzējs ūdens līmenis būs 2.10 m , to uz reiz varēja manīt, ka ezers ir dziļāks.
Bijām vakar 2 maijā, makšķerējām no rīta līdz kādiem pieciem vakarā. Uz 4 noķērām vienu līdaku ap 2.5 kg. Bija vēl pazīstami tajā pašā diena atbraukuši, tiem uz četriem 2 līdakas 3kg un 2 kg, plus pāris zemmēri.
Bijām ar kolēģi 1. maijā. Diemžēl mums nepaveicās: tikai 2 zemmēri. Laika apstākļu dēļ ap pusdienlaiku braucām krastā. Bāzē redzējām vienu 3kg un vienu 5kg līdaku. Kā gāja citiem, nezinu. Laivu bija daudz, bet cope vāja Varbūt tikai mums?
Pabiju pats sestdien.. uz 3rim izurbaam ap 100lunkas... man viens labs piesitiens un turpat atkaartots sitiens un meera liidaka izvilkta.. uz skjeerseni
Paareejiem pat ne sitiens... ne uz mormeni ne bljitkaam... ledus ap 35cm
Šodien divatā četri mēri. Vakarā paņēma smuka trijniece, un es viņu smuki atlaidu,pēc īsas papozēšanas, sajūta daudz foršāka nekā tad kad kabina uz kukana. Pietam viņa paņēmā tādā vietā, kur es pat negaidiju un necerēju...