Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
oi nevajag, man arī peipusa zivis garšo (ar tosmātres dīzeļasariem i salīdzināt nevar) :))

brekšus jau noēdu, asarīši iesaldēti nebaltām dienām :))
9.aprīlis 2013, 14:37 | links

Nav ko ķert kreņķi ka neķeras mēs taču braucam makšķerēt nevis zivīm pakaļ ;))) Es braucu ceturtdien uz divdienieku ta jau redzēs būs vobla vai nebūs ,pagaidām vel ir gan Peipusa asarīši gan Ventas lielie asari...
9.aprīlis 2013, 14:24 | links

Protams - šutka, hm!!
9.aprīlis 2013, 14:14 | links

Tikai nesāciet cepties...es tik vellu dzenu!!!:)))
9.aprīlis 2013, 14:01 | links

Snipiens - labs, kā jautāja, tā atbild!!! :-))))))
9.aprīlis 2013, 14:00 | links

Gatavu voblu piedāvāja par 4 euro.. Jocīgi, kad sāli vispār nesagaršoju

mjuniors, 9.aprīlis 2013, 11:25

labi kad bij kompanjos ar Jim Bim, tad diena izvērtās visādos figoriņos..

Tā kā nekā jocīga...pats taču rakstīji...!!!:)))
9.aprīlis 2013, 13:59 | links

Es arī labprāt nopirktu par 0.70 sant Peipusa raudu
9.aprīlis 2013, 11:13 | citēt | links To Bums!!!

Man kā reiz viena aizķērusies...ņemsi?Varu ievest pie Ginta...!!!:)))
9.aprīlis 2013, 13:55 | links

Peipusa kjiisis nav sliktaaks par shodienas ashuka izmeeru Peipii.Gluzhi preteeji tas ir pat garshiigaaks.
9.aprīlis 2013, 12:20 | links

skaidra lieta. Tāpēc vajag izdomāt ko darīt ar ķīšiem (piem buljona kubiņus taisīt) un tādā veidā mēs no tās draņķības pāris gados atbrīvotos :DD
9.aprīlis 2013, 12:01 | links

Tāpat jau sākās ar asariem.Kā sākās bizness tā asari pazuda.Tagad taspats būs ar raudām.
9.aprīlis 2013, 11:57 | links

Gatavu voblu piedāvāja par 4 euro.. Jocīgi, kad sāli vispār nesagaršoju
9.aprīlis 2013, 11:25 | links

Man vakar viens stāstija ka pie ezera pieņem raudas par 1eiro kilogramā.Ja tā ir taisnība tad drīz varēsim braukt uz Peipi pēc ķīšiem.

orests, 9.aprīlis 2013, 09:57

Orest visu laiku jau tas ir noticis :DD Rēzeknes blice uz turieni kā uz darbu :)) Vēl viena lieta -zvejniekiem ir vieglāk voblas gatavošānā 1 eur dzīvsvarā 5-8 eur gatavā veidā .Es arī labprāt nopirktu par 0.70 sant Peipusa raudu
9.aprīlis 2013, 11:13 | links

Sveiki veči.Nu ko jūs te kreņķējaties.Tikko no Koļkjas.Šogad 4-to reizi un rezultātā švakākās copes pēdejos 10-t gadus vēl nebija.Pirmo dienu 1.5-2.0 kg katram no mums,otro dienu 4-6kg un visi priecīgi,atpūtušies un gatavi vēl tālajā ceļā uz Brīnumezeru.Un nekādas nožēlas un dusmu uz ezeru un apkārtējiem par neveiksmi.Viss ir labi un divas dienas pavadītas tur,kompensē visu necopi vairākas reizes.Visu labu tālajos plašumos.
9.aprīlis 2013, 11:06 | links

to copmanns

Ko tu .lielībniek, atļaujies savos prāta augstumos! Kas tev devis tiesības te apsaukāties par kaut kādiem samtīmu pisējiem?Ir cilvēki ar dažādiem materiāliem apstākļiem(lielākoties,ne no paša atkarīgiem) ,pirmkārt, tu pats esi tāds-ka tik varētu vairāk "uzvārīties"."atsist ar uzviju". Kas tev tajā luxsus busiņā- tualete,video,bāriņš,internets,horizontāli nolaižami atzveltņi?Pārāk "biezo" tēlo,nolaidies uz zemes atpakaļ!
9.aprīlis 2013, 10:32 | links

Man vakar viens stāstija ka pie ezera pieņem raudas par 1eiro kilogramā.Ja tā ir taisnība tad drīz varēsim braukt uz Peipi pēc ķīšiem.
9.aprīlis 2013, 09:57 | links

vienalga borings. kur tad sports, daba, zivju resursi utt... viss bullshit par ko te spriedelē? Konservi.....
8.aprīlis 2013, 23:10 | links

Tīram raudu zvīņas un ķodas
Nogriežam galvu gatavos liemeņus laižam cauri gaļmašīnai 2x reizes Lielās raudas es parasti izfilēju -izņemu centrālo asaku / Gatavai masai pielieku sāli piparus un veidoju bumbiņas Pēc tam tas uz pannas apcepu un lieku iekšā čuguna katliņā vai pīlē .Pārleju ar tomātu pastu /nedaudz atšķaidu ar ūdeni To visu lieku cepeškrāsnī un uz pusstundu 180 grādos Ja ir palikusi kāda rībiņu asaciņa tā izzūd .Uz galda gan lieku nākamajā dienā kad viss ir iesūcies un sašmorējies Zacene labu labā gan ar šņabi gan ar maizi ēdama :DD
8.aprīlis 2013, 23:07 | links

Vēl tikai ierakstīšu tam gudrelim par konserviem - nerunā ja neesi pagaršojis! No peipusa raudas ne tikai laba vobla (kuru gan neēdu, bet citi te slavē) bet arī lieliski konservi sanāk! Tagad gan viss, lai jums mormiškām āķi taisni! :D
8.aprīlis 2013, 23:07 | links

Nu umņiki, man jums nekas nav jāpierāda! :D Arī es visu laiku te 'irsu virsū tiem kas rakstīja ka savilkuši! Šoreiz paveicās un ja nākošreiz savilkšu, vairs nerakstīšu nah.. te nevienu atskaiti! Gribēju padalīties ar patiesu info, nevajag, paši vainīgi! Braucu uz Peipi gandrīz katru nedēļu, daudz paziņas brauc, tā ka zinu kas tur notiek! Attā, ne asakas! :D
8.aprīlis 2013, 23:04 | links

Bums, ja nav zira, ko tad, un ar ko aizvietot?
8.aprīlis 2013, 23:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager