Man te viens Siguldietis - jeb sarkanais bullis atgriezās no peipusa . Džekam stāsts -visiem noderēs un liks nedaudz padomāt.
Aizraukuši kaut kur pa vidu -kaut kur pie sāritsas laikam. Iekšā ar auto - tālāk atdalījies ,jāmeklē ašuks uz bļitku . Sāk urt,iet,ķert,meklēt . Iet,,,iet,, šur tur ir ,paķer atkal urbj,atkal iet . ... un tā viņš tur vālē. Kājas garas Copes Ragaviņas ar superīgas . Bet pēkšņi ..... secina ka nav vairs gaismas ....saule ta tutū - norietējusi ! Tad viņš atjēdzas ! A kur ta krasts , nokuras puses ta es gāju ???? , ... visapkārt milzīgs balts lauks !!!
Iestājas panika . Zvana džekiem - es ir tumsā ,dīķī ,neko nesaprotu :)) Tad sāk aurot : " Ļaudīīss paļīgāā !!! neviena Latvieša .. vismaz cik acis rāda :) Tad : "Ļūūģģīī !! neviena krieva ar līdz horizontam :)) Igauniski viņš nemāk ......... igauņus ar sasaukt nevar ..... Tad ierauga gaismas !! Domā enģelis . Nē auto tālumā brauc . Izdodas aizskriet ,rokas vicinot lai stājas nost. Igauņi. Izved džeku krastā. Zvana čomiem saka savu vietu - tie saķer galvu ,,,, bet jābrauc tak savējam pakaļ ir . Pa krasta līniju gandrīz 90 km !! no starta vietas . Izrādas aizvilcis puisis ar savām garāmkājām un jaunības degsmi līdz perešeikai jau !!! Ne kompasa ,ne saprašanas kur ir ....... tā kā ir ko aizdomāties :))
Lai pats izstāsta - Red bull tagad pastāsti kā ta tur īsti bij :)))))))))))
5.marts 2012, 23:14 |
links