ieprieks lasiju ka vechi atstaj zeme mazos asarus,butu vinji zinajushi ka vinjus pienjem pa 0,50eiro centiem un lielakos 2 eiro kg tad butu salashijushi toc un velvienam polsham vismaz sanaktu
:) ronny, neesmu nekāds cilvēku "lečītājs",man tas nepatīk. bet tas ir vienkārši jauki ,kad savās praktiski neesojošās brīvdienās vari ar ģimeni, bērniem aizbraukt pie dabas un mazie "pipari" tā arī neierauga apkārtējo miskasti ,bērnam gribot negribot savs priekštats rodas un to ir grūti izdzēst... pietiek, copes saits, drusku uzvilkos, atvainojiet.
:) ronny, neesmu nekāds cilvēku "lečītājs",man tas nepatīk. bet tas ir vienkārši jauki ,kad savās praktiski neesojošās brīvdienās vari ar ģimeni, bērniem aizbraukt pie dabas un mazie "pipari" tā arī neierauga apkārtējo miskasti ,bērnam gribot negribot savs priekštats rodas un to ir grūti izdzēst... pietiek, copes saits, drusku uzvilkos, atvainojiet.
Nu ko, nakošreiz pirms došnās uz ledus izsniegs katram pa melnajam atkritumu maisam un autobusā ātrāk netiks iekšā kamēr nebūs aiz sevis visu sakopuši. Cepuma mīļotājiem ieteiktu padomāt par to, ka var arī tā uz kastes sēžot arī palikt, it sevišķi šādā aukstumā. Krievijā divus vīrus tā arī atrada sēzot blakus ar cepuma trauku pa vidu. Cienīsim savus līdzbraucējus un vietu kur copējam. Atvainojos visiem kuriem baltā autoubusa braucēji Ninā sagādāja neērtības un kauna sajūtu par piederību LV.
Jaa, beediigi kliist pa Peipi un atpaziit LV atkritumus. Neko jau mees tajos neizmainiisim. Aizvaaksim aiz sevis un pret sevi buusim patiesi. Neesam mees visi vienaadi .... :(
Sveiki copmaņi.Vai runāsim par kārtību,vai par copes lietām.Es visu saprotu-pats ar sievu pirms copes stundām tīru Latgales ezeru krastus.Jautājums ir par Kolkju.Neredzēju nevieu atskaiti .Varbūt tur "nelaiž iekšā"DDD?