Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Vakar dēļ tiem diviem spīdekļiem ņēma galīgi kūtri, ļoti daudz tukšu copju un daudz zivis nokabinājās pirms āliņģa. Obligāts nosācījums barošana, protams saprāta robežās, šodien tīrot ašukus lielai daļai kuņģis ar motili bija piesists :D
5.februāris 2012, 20:49 | links

izskatās, ka būs brauciens trešdienas naktī jāatliek, jo tomēr sola dubaku ap 20 grādiem!
5.februāris 2012, 20:48 | links

Vēdzeles ir visā ezerā,tāpat kā asars,var visādi būt,ķer asaru pieķeras vēdzele.Tagd ir divas saules:)) neķeras nekas,un nekur:)
5.februāris 2012, 20:02 | links

Kā tad pēdējās dienās ar lomiem peipusā?
Gribēju uzzināt kur īsti peipusā jāmeklē vēdzeles? Viņas ir tikai dziļumā, vai arī apmēram 500-1000m no krasta? un vai vēdzeli var gaidīt vietā kur turpat ķer asarus?
5.februāris 2012, 19:58 | links

Te laikam tikai daži kas var uzrakstīt par Peipusu:))Tik davai kur kā uz kā bet paši ni,un ni.:))
5.februāris 2012, 19:58 | links

arik: ko te var ieteikt , visa tak pie kamīna:((( paļaujies uz paša čuju! Man jau liekās ka vispār maz ko var ieteikt, viss paša ziņā! Tas no sērijas vakar un rītdien ķerās:)))
5.februāris 2012, 19:55 | links

arikam, Nav gan.
5.februāris 2012, 19:54 | links

Cik esmu dzirdējis tur jau uz raudām pavasarī vairāk laiž, bet vērts jau ir vienmēr ;)
5.februāris 2012, 19:54 | links

Kā veči domā ,vai nākam sestdien ir vērts apmeklēt seklo Meerapalu galu?
5.februāris 2012, 19:50 | links

doma pēc divām nedēlām būtu uz peipi aizlaist varetu ar kadu saorganizeties kopā, No cēsīm vai valmieras, ja kadam masinā būtu brīvas divas vietas dodat zinu.
5.februāris 2012, 19:13 | links

ieteikumam ieteikums: vismaz šajā sadaļā neviens ar šņabi neplātās: Gribi kaut ko pielikt no sirds, izmanto citus nosaukumus!!! ,,Parasti iegraužam cepumā:)),, Juri es tak zinu, ka tu ar Jančuku esi nešķirami ledus lauvas:)))
5.februāris 2012, 18:37 | links

aleks-tu laikam lasit nemaaki,vai lasi starp vardiem,vai arii izlasi tikai to ko gribi izlasiit :D
5.februāris 2012, 18:29 | links

Ar mašinu gan es neieteiktu braukt virsū :D
5.februāris 2012, 18:26 | links

torosus parast robi'ni izstumj un iebrauk'a - taa muusu ceriiba!
5.februāris 2012, 18:25 | links

Šnabis ir iepirks, sestdien jābrauc uz tām peipusa ārēm paālēties.
5.februāris 2012, 18:22 | links

Ar moci apkārt apbraukt gan varēs...ar kājām nežēlīgs līkums jāmet..vai arī jāmocās pa viņiem izložņāt :)
5.februāris 2012, 18:19 | links

seedoo,es ar jaņčuku kopā copējam un arī braucam.:) Ar močiem ir problēmas tur braukt kur acis rāda.:(
5.februāris 2012, 18:18 | links

vabolīt: Tā jau es domāju, lēni atbildi! Esi atradis sevī kaut ko apslēptu:))
arko, paskaties Jaņčuka bildēs , torosi pa visu ezeru mēmākie, hvz, kā būs ar moci tikt! Jāgaida kad ar traktoriem atļaus, tad ar kāpurnieku varēs ceļu izsist:)))
5.februāris 2012, 18:15 | links

!0 datumā startējam .Beidzot :)
5.februāris 2012, 18:06 | links

beidzot!!!
03.02.2012

Начиная с 4 февраля, разрешено выходить на лед Чудского озера в пределах Ида-Вирумаа. как пешком, на мотосанях, ATV (включая самодельные транспортные средства), также и на автомобилях и тракторах, однако нельзя приближаться к контрольной линии на расстояние ближе 200 метров.

Однако, по-прежнему, запрещено передвигаться по льду Чудского озера на грузовиках. Также запрещено на автомобилях приближать к устьям ручьев и рек ближе, чем на 150 метров.

Руководитель бюро погранохраны Идаской префектуры Аймар Кёсс напоминает всем рыбакам о том, что желательно зарегистрировать свой выход на лед озера, а также возвращение с него в ближайшем кордоне. На Чудском озере регистрация является обязательной, сли на лед выходить на транспортном средстве и на расстояние дальше 1 километра от берега. Контактные данные кодонов.

Аймар Кёсс напоминает не приближаться к ледяным заторам, а также периодически связываться со своими близкими, которым известно ваше местоположение.

Выходя на лед, следует взять с собой мобильный телефон с заряженным аккумулятором, в котором у вас записан номер телефона кордона. Вдобавок, для своей безопасности следует взять навигатор, спасательный жилет и когти.
При возможности, не выходите на лед один. Находитесь в непосредственной близости с другими рыбаками, для того, чтобы, в случае происшествия, они вас заметили и смогли помочь.
Одевайтесь тепло и согласно прогнозам погоды
Употребление горячительных напитков оставьте на дом

Безопасной рыбалки и хорошего улова!
5.februāris 2012, 17:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager