Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
... :DDDD ,.man žurkas izķer kaķi , bet Tev arī iesaku kasti kārtīgi izmazgā pēc copes ,līdz nākoši sezonai tālu , nu nosacīti ... :DDDD !!!!
7.aprīlis 2011, 22:18 | links

lasīju Igauņu forumā ka Peipi klapēšot ciet 10 aprīlī, bet nav teikts ka visu un tā pat saka - sekojiet informācijai.... tākā šogad man vairāk nesanāks aizbraukt ...... vismaz uz ziemas copi tok tad ne asakas tiem, kas vēl tiek....
7.aprīlis 2011, 22:18 | links

epoks
Tomēr gņida esi...man tāpat jau rokas dreb, tu vēl sāli rētām pieber:-). Kaut tev žurkas kasti sagraustu pa vasaru,,,kuru Tu izpucēji pēc pēdējā Peipusa brauciena:-)
7.aprīlis 2011, 22:12 | links

... :).... Paldies !!
7.aprīlis 2011, 22:07 | links

Epox speciāli Tev...man sanāca 11 +3723331670-mustvee
:-)
7.aprīlis 2011, 22:05 | links

jeeska> grūti uzmest 8.. .oņus ciparus !!!!!
7.aprīlis 2011, 22:01 | links

Rakstiju jau pāris komentus atpakaļ.....
Zvaniju robiņiem uz Mustvi- sesdien laidīs uz ezeru, bet teica lai drošības pēc rīt pazvana.
Telefonus esmu par slinku rakstīt...sameklējat paši.
Ledus vēl aizvien ir metru biezs. Prasiju vai nav bīstami...atbildēja...skataties paši, no viņu puses iebildumu neesot, ja būs, lai seko informācijai-kur, nepateica....viss.:-)
Tā vētra labākā gadījumā kurzemi ķers.
7.aprīlis 2011, 21:56 | links

jeeska klāj vaļā.
7.aprīlis 2011, 21:48 | links

jeeska > tad padalies ,kas jauns ,lai nav ODB...s
7.aprīlis 2011, 21:46 | links

Uzzvaniet uz robiņiem (es jau zvaniju)...telefoni ir iekš www.kalastuinfo.ee un uzziniet konkrēti. Aģentūra OBS (Odna baba skazala) nav vajadzīga.
7.aprīlis 2011, 21:40 | links

Palasiet Kalastusinfo-tur ir pateikts kādus ezerus klapē ciet no 09.04.11. ,par Peipi nav ne vārda.Kas brauks ,tam laimi.
7.aprīlis 2011, 21:35 | links

It kā klapēciet Peipusu pirmdien,bet konkrēta atbilde būs rīt,no vietējā igauņa......
7.aprīlis 2011, 20:18 | links

Tikko no Peipusa.Laks sūdīgs ,cope forša .Ķertas tika līdakas,vēdzeles,asari,brekši-raudas nebija daudz,tāpēc tika amnestētas.Paldies Peipusam par šiem skaistajiem mirkļiem.Sezona slēgta.
7.aprīlis 2011, 20:18 | links

orests>> Varbūt ..Tava pieredze atvēsinās karstgalvjus... !
-par Tavu aprakstīto gadījumu biju tikai dzirdējis !
7.aprīlis 2011, 19:56 | links

Sveiki, varbūt kāds zina kad peipusā oficiāli stājas spekā liegums, vai šo sestdien vēl var aizbraukt noslēgt sezonu?:)
7.aprīlis 2011, 19:49 | links

80tajos gados otrā apriļa sestdienā daudz copmaņi aizgāja par burbuli.Bija stiprs krasta vējš un sāka lauzīt ledu.Man pazīstams čoms bija pat redzējis kā vecis iekrīt un cepure vien paliek ūdens virspusē.Visus štrumus bija atstājis uz ledus.Skats bijis drūmākais.Pats neaizbraucu,gāju uz Gaujas kausu.Lai veicas!
7.aprīlis 2011, 19:44 | links

epox59 draudzība ar galvu ,man vēl ir pirmajā vietā protams,nav jau tā ka es lecu uz ecēšām.
7.aprīlis 2011, 19:33 | links

skrejejs>... copes kaisle un azarts , viss ir asinīs , bet ja nopietni , draudzība ar galvu ,man vēl ir pirmajā vietā ... :).. !
7.aprīlis 2011, 19:14 | links

epox
Phe...nieka 15m/s brāzmās....kas tad tas ir....:-)
7.aprīlis 2011, 19:14 | links

epox59 "ņervi dušu!"... :-))Trakjiem pieder pausaule,un Peipus.Ja esi saslimis tad pa riktīgam un tanī skaitā arī tu Raimi.
7.aprīlis 2011, 19:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager