Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Čoms pirka,bet apstiprinājuma īsziņa pienāca pēc 6 dienām,gļuko laikam tā sistēma.Vienkāršāk paņemt gada vai pusgada atļauju bankā.
11.marts 2011, 14:30 | links

Neiet runa par ķīšiem un atvilšanos :) Es nesaprotu vienu- tomels jau pateica priekšā, tas paliek par darbu.
Neesmu sen Peipī bijis, bet pietika ar Liepājas kanāla copi, avtt un mini_me neļaus samelot- nu apnika man, vienkārši apnika, ap 12 atdevu zivis čomiem, paņēmu tikai vakariņām un zvanīju kolēģim ar ko bija plānots uz ļurbu braukt, lai brauc man pakaļ un savāc mani :))
Nezinu varbūt esmu "mazais purva dīvainītis", bet nu kaut kā nesaprotu :)
11.marts 2011, 14:29 | links

kurš ir pircis licenzi caur mob.telefonu? mazliet vajadzīga konsultācija.
11.marts 2011, 14:26 | links

eMKa pats taču ar nebrauksi uz Peipusu dēļ ķīšiem :)))
11.marts 2011, 14:14 | links

eMKa kaifs jau pavilkt ir, vismaz vienu reizi es taa gribeetu, bet katru dienu, nu nee, tas jau paliek par gruutu darbu nevis copi. un kaut vai tajaa pashaa spiningosanaa, ja katru dienu kertos un daudz, tad nemaz uz copi negribeetos iet.
11.marts 2011, 14:11 | links

eMKa> ...man liekas tas ir jāizbauda ,paskaidrot diez vai.... :) !
11.marts 2011, 14:10 | links

Man ir jautājums no cita skatu punkta :) Cik lielu baudījumu no copes var izjust pie 30itā kg piepildīšanas, jau vairākas stundas veicot monotonas darbības??? Pie tam 2 un vairāk dienas no vietas?
Ja kāds var atbildēt, tad iespējams sapratīšu kartupeļu maisu lomu nozīmi :)
11.marts 2011, 14:09 | links

Zivniek, tas kursh teica par klussuma briidi karpai bija kazimirs. un luuk tipisks piemeers Tavam teiktajam http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-22488.htm
11.marts 2011, 13:41 | links

Iepriekšējās brīvdienās plaisa bija aizpūsta ciet, bet kā tagad neviens nezina.

p.s. Par karpām - zivs ir zivs. Tātad ēdama. Un viss.
11.marts 2011, 13:18 | links

--nav laika , esmu procesā.... :) !!!
-vajag labu garīgo .... !
11.marts 2011, 13:10 | links

valdiszarins
Lūdzu, viss ko minēju neuztver personiski...peipuss ir peipuss, un kā jau teicu, man nekas nav pretī, ja kāds velk maisiem, es varu tikai ar baltu skaudību tajā raudzīties....arī no Tavas mutes, cik atminos, nevienam neesi pārmetis, ka kāds noķer un apēd pa karpai, kā arī stingri neiestājies par C&R, bet šajā pašā portālā ir pietiekoši daudz kadri, kas uz to skatās savādāk....man tiešām ir slinkums meklēt vecās galerijas, kur tika noriets puika ar pāris karpām noliktām vasaras zaļajā zālītē...visas zivis ir zivis...un visas Latvijā dzīvojošās ir ēdamas...arī karpas...piekrītu, ka viņas savvaļā ir maz, bet varbūt tāpēc, ka Latvijas apstākļi tām nav piemēroti, un savvaļā tādai zivij nav jābūt?? aber dīķos to radību tak var laist iekšā uz vella paraušanu...lielāka problēma manuprāt ir foreles....bet lai nu paliek...es ir aizrunājies....
Ne asakas visiem!!!
11.marts 2011, 13:09 | links

epox59 Nu tak iemet arī tu kādu teikumu:))
11.marts 2011, 13:05 | links

-vajag , vajag villu izmest ,tad rīt būs cope.. :) !!!
11.marts 2011, 13:04 | links

valdiszarins.Peipus un tikai Peipus.
11.marts 2011, 13:01 | links

Andzjja ja ar kājām tad kaut četrāpus:)) Vismaz līdz 7 km var droši,par autiņiem nezinu.
11.marts 2011, 13:00 | links

zivnieks..
Katram sava cope un karpinieki nevienam virsū nelien un tas forums ari ir priekš galīgi slimajiem jo pārējiem to grūti būs izprast jo tāda ir TĀ karpu cope kas ļoti atšķiras no parastas copes un nav te ko dalīt TĀDOS un ŠITĀDOS......
Neviens nevienam neko neuzspiež
vienkārši PEIPUS ir un paliek Peipus un tas arī visu manuprāt pasaka,bet tie kas par viņu maz ko zina te sāk savu filzofiju nevietā....
11.marts 2011, 12:59 | links

Kā ar plaisām? Pāri var tikt?
11.marts 2011, 12:58 | links

avtt
tas nav priekš mans...lai tie trakie skrien :DDD
nesen Zatlers vienā skolā teica runu....GUDRI cilvēki sapratīs, ka politikā un visā tajā līst iekšā nevajag, bet kādam tak arī tas ir jādara :DDD
11.marts 2011, 12:57 | links

Makšķerītes jau tika pārsietas pirmdien, otrdien, trešdien...
11.marts 2011, 12:55 | links

Peipusnieks skat ka tulznas neuzraur :)) Jāpārsien mormenes lai ir kaujas gatavībā.
11.marts 2011, 12:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager