Eu veči , kads nezin kadas normalas naktsmājas pa sakarigu summu?? Domajam ar baķku laist uz 2 dienam....Pirmo reiz šogad.. varbut kads var ieteikt kautko??
Par to maksāšanu... domāju, ka var arī maksāt uz veco kontu un, ja kas, laist muļķi... es neko nezinu, neko neesmu lasījis, maksāju tāpat kā pagājušajā gadā.
Ar vienu vārdu sakot - labo gribu esmu izrādījis...
Tikko lasiju Kalastuinfo,tad tur ir rakstīts virsraksts"расширяются возможности преобретения разрешений на рыбалку";tas nozīmē ,ka ir pa vecam+tas papildus saits.
Par tam atļaujam, kāda veida viņas var iegadāties taja www.pilet.ee?
Mēģinu caur U-net SEB prasa kodu2, kas tas par kodu? Vispār ar Latvijas SEB Ibankas var izdarīt norēķinu?
Vel ir variants ar mobilo telefonu, bet ir jāpērk viņu priekšapmaksas kartes? Cik tāda maksa? Vai ir nopērkama nakti benzīntanka?
Palīdzēt lūdzu tikt skaidrība!
..ar lomiem normaali,pat labi +,- 30kg "na brata",kau kur 10km..gan uz dzelzi..moz ar murmuli vairaak a moz mazaak..
..pajautaajaam spektiem kas buutu ja naff taas atljaujas..it kaa 20 eur. sods..jaa un veel saliidzina atljauju ar pasi..taa kaa kaiminjam nevareesim aizdot..:))
tiešam intresanti ka beidzot parbauda.. a to zb perc , perc un nekada jēga! Eu veči , kads nezin kadas normalas naktsmājas pa sakarigu summu?? Domajam ar baķku laist uz 2 dienam....Pirmo reiz šogad.. varbut kads var ieteikt kautko??
..vakar Mustves raj.beidzot pa aspadsmit gadiem inspekti paarbaudiija makskereescanas karti...
..nu ko,tas priecee.vismaz juutam ka par mums izraada interesi.:))
Nu ko , pienākusi ir arī mana kārta doties tālēs zilajās uz peipi, meklēt savu veiksmes formulu!!! Šovakar uz divām dienām laižam!!! Ir doma , pārbaudīt tālos kilometrus! Protams akcents tiks likts uz bļitku:))) Nu labi, kad būšu atpakaļ atskaitīšos!!!
Šajā nedēļas nogalē būs grūti atrast viesu namus(ne bomžatnjikus),jo uz ezera ledus, tiek rīkotas sacensības, ar somu ragavām(finkām).No sesdienas uz svēdienu šie rezervē visu viesnīcu,tā ka iepriekš sazvanites!