Pirms nondokļu pacelšanas nekas nebūs, jo ienāks jānvāra beigās, muitots tiks oficiāli, uz firmu. Būs labs :) copēsim, slēposim, sanāks visam :) Laiks ir kādas dienas 7-10 mierīgi.
Tuvāko 7-10 dienu laikā man no New Jersey nāks 40ft konteiners ar laivu, uz Rīgu. Ja kādam vajag ko pasmagu, piem. laivas motoru atvest no Štatiem, lūdzu zvaniet. Vieta varētu būt 2-4 eiropalešu liela, svara ierobežojumi minimāli. Mans Mob. 29415814 sadomāsim izdevīgu cenu. var arī PM rakstīt, bet tā kā nebūšu Latvijā un netu čekošu ne visai bieži, tad telefoniski būs vieglāk.
Josta pavisam jauna, bet bez iepakojuma. Izskatās pēc "skatloga eksemplāra" un varētu būt mērīta. Izmērs XL. Salīdzināšanai - es nēsāju 34 izmēra džinsus, un šī josta man ir par lielu. Ir nepieciešams brangāks īpašnieks. ;)
Pārdod foreļu vizuļu kolekciju, kopā un pa daļām. Vienības cena 0,3-2,0Ls. Vēl atlikuši kādi 180 vizuļi (dažādi). Bildes skatīt fotogalerijā. Lūdzu neprasiet kāpēc es tā daru. :) Intars 26548747
Vieplis
Tev vienlaik bij tirgošanā,ja mani atniņa neviļ, soma ar plastmasas kārbiņām.un laikam div kabatiņas spolēm.vai kkas tamlīdzīgs vēļ būs?man vajadzētu šamo priekš DS un mikrodžiga pričendaļiem.
:)