Vai eholotes rāda arī laivas pārvietošanās ātrumu?
24.novembris 2015, 15:35 | links
Neviens neko nepārmet. Diemžēl nav visiem ar to angļu valodu tik labi lai tekoši lasītu 270 lpp.
Es arī nesaku ka būtu neatsaucīgi vai nelaipni. Arī konsultāciju jūs neliedzat, tas viss ir OK. Taču iedomājaties ka jābrauc labs gabals līdz jums lai atrisinātu vienu jautājumu. Rīt man būs atkal jauns jautājums un t.t.
Jo labāku tehniku pērku, jo vairāk viņu gribas apgūt lai pilnvērtīgāk izmantotu. Taču tie var būt arī 50 jautājumi. Mēs visi esam cilvēki un mēs visi kaut ko ikdienā darām. Uz konsultāciju vienu reizi es aizbraukšu pie Jums, taču ko darīt pēc tam ? Jautājumi viennozīmīgi būs. Ar telefona palīdzību būs grūti saprasties.
P.S. Nav neviena pārmetuma vai apvainojuma.
Ir labi ka ir eholotes.lv- vienkārši gribas vairāk.
DICHKA, 23.novembris 2015, 14:41
Latviešu valodā nekas neesot un nebūšot, jo neatmaksājoties tulkot. Likums un cilvēku vēlmes ir vienaldzīgas. Esu ar to jau saskāries un risinājuma nav. Vienīgais teksts lai braucu un uz vietas visu apskatīsim.
Cik man izmaksā lai aizbrauktu uz Rīgu un uz ''asfalta'' nodemonstrētu eholoti. ;;;))))
DICHKA, 22.novembris 2015, 21:19
Kādas muļķibas, ka nav instrukcijas.
ronny, 22.novembris 2015, 22:12
pavaica eholotes.lv
Tada ir vinu atbilde kad pavaica par instrukciju Latviesu valoda.
DICHKA, 23.novembris 2015, 09:43
Latviešu valodā nekas neesot un nebūšot, jo neatmaksājoties tulkot. Likums un cilvēku vēlmes ir vienaldzīgas. Esu ar to jau saskāries un risinājuma nav. Vienīgais teksts lai braucu un uz vietas visu apskatīsim.
Cik man izmaksā lai aizbrauktu uz Rīgu un uz ''asfalta'' nodemonstrētu eholoti. ;;;))))
Kādas muļķibas, ka nav instrukcijas.
ronny, 22.novembris 2015, 22:12
Rāda 3metrus,bet uz zivtiņām 5 dažām itkā pareizi varbūt es jums varētuparādīt jūs man paskaidrotu uncitiem eholotiem rāda uz grunts zivis .Varbūt ir kautkāda instrukcija latviešuvalodā.
madissteins, 22.novembris 2015, 20:44
Negribu maisīt ūdeni(gaisu;)), bet pirms mēnešiem 6 biju štatos un pārdevējs Cabelās apgalvoja, ka visiem jaunajiem Lowrance ar GPS tas nolokosies ieslēdzot ārpus US. Viņš pat minēja kaut kādu ražošanas datumu, pēc kura ražotiem Lowranciem tā būšot.
Pieņemu, ka ronny varētu būt kompetentāks;)
Bet ar Humminbird darbību nevajadzētu būt problēmām, vienīgi nav metru, km/h, Celsija grādu un LV valodas, bet cilvēkiem jau nav problēmu jaunas mērvienības iemācīties, vai ne;)?!
aiviss, 3.janvāris 2013, 16:59
HDS nobloķēsies noteikti, Elite, Mark kā paveiksies. Bet ir vēl viena svarīga lieta par kuru nevajadzētu aizmirst- garantija!!!
Starp citu vēl viens svarīgs jaunums, drīzumā būs iespēja iegādāties Baltijas iekšējo ūdeņu karti.
ronny, 3.janvāris 2013, 20:22
Jautājums par eho no US tirgus.
Piemēram, Lowrace Elite 4 HDI. Par mērvienībām - štrunts, pēdas dzīvi neapgrūtina, a par GPS - vai nav kādu gļuku vai citu nianšu darbammūsu platuma grādos ?
martins_, 20.novembris 2015, 11:39
Kurš varētu pateikt, eholotei Lowrance elite 5hdi, braukājot visu laiku apkārt pa ezeru viņš zīmē ceļu kā un kur ir braukāts, paiet kāds laiks, un tie zīmētie ceļi pamazām pazūd eholotē. Var kaut kā uztaisīt tā lai tie iebrauktie ceļi nepazūd?
Gedis, 19.novembris 2015, 16:35